Hur Lyft baksätet i en 1997 Ford

Med tillägg av ett baksäte stuga, Ford lastbilar erbjuder extra sittplatser och förvaring inte finns i standard hytter. År 1997 Ford lastbilar, består denna baksätet på en bänk, vilket ger dig tre extra säten och massor av under sadeln förvaring. På grund av höjden på förarhyttens tak, kan du höja baksätet på din 1997 för att skapa ytterligare lagring möjligheter. Lyft baksätet på din 1997 Ford utgör en enkel process som du kan åstadkomma med rätt verktyg och utrustning. Saker du behöver
Ratchet skiftnyckel
Insexnyckel
baksäte hissen står
Visa fler instruktioner
1

Skruva skruvarna i baksätet står till botten av baksätets kabinen, din 1997 Ford kommer att ha tre montrar med två skruvar vardera. Använd en spärrnyckel för att erhålla rätt hävstång för att ta bort bultarna. Ställ bultarna åt sidan för att sätta tillbaka baksätet hissen står senare i processen.
2

Ta bort baksätets bottnarna från baksätet kabinen, noga med att inte skada din inredning eller ryck säkerhetsbältena med den står.
3

Lossa skruvarna sätet står under stolen bottnar med en insexnyckel eller en sexkantig nyckel fäste för en borr. Varje säte monter kommer att ha tre skruvar.
4

position och fäst varje ny bakre stativet stollift i de lägen som tidigare upptas av standardsits läktaren. Baksätet lyftställningar har en liknande design och ser till de vanliga stöd men finns flera inches längre, att lägga till extra avstånd till din sittplats botten.
5

Byt baksätet botten i baksätet kabinen, anpassa varje bulthålen på varje hiss stativ med motsvarande bult grepp på golvet i den bakre kabinen.
6

Skruva i bultarna som håller det nya sätet hissen står på plats.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95797.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.