Hur man sprayfärg en Bilinteriör

En kopp utspillt kaffe kan vara förödande för bilens klädsel. Komma sätena i bilen reupholstered kanske inte i din budget. Om du har råd med en burk sprayfärg, kan du få nya platser i en eftermiddag. Tänk på att målade klädsel inte kommer att se ut ny klädsel. Om du inte är säker på att du kommer att gilla resultatet, anser klädsel eller ta bilen till en detailer för att se om de fläckar kan tas bort. Om du älskar tanken på att anpassa din inredning, greppa en burk textilfärg och få att fungera. Saker du behöver
Shop-Vac
textilfärg
Papp
Tape
tidningen
Hårtork
Rags
Nagellack remover
Show Fler Instruktioner
1

Vakuum insidan av bilen också. Använd en shop-vac eller någon hög maktvakuum. Kontrollera att sätena är helt fria från smuts. Använd en mattkniv för att avlägsna eventuella uppstoppad på rest.
2

Täck eventuella områden som du inte vill måla med tejp och tidningar. Textilfärg kommer att lossna i den icke-tyget delen av din bil med lite skrubbning, men du kommer att spara dig mycket tid genom att täcka dessa områden förväg.
3

Håll ett bit kartong i handen. Starta spraya på kartong och flytta den till klädsel för att börja sprutmålning era platser. Arbetet med en tre-fot-by-tre-fot område. Flytta sprayburk i en stadig och tillbaka rörelse, applicera färgen på alla områden jämnt.
4

Gnid färgen in med bara handen. Arbetet färgen i tyget väl så att alla fibrer är belagda med färg. Färgen går att tvätta bort dina händer lätt.
5

Fortsätt sprutmålning resten av klädseln på samma sätt, tills hela inredningen är målad.
6

Turn en fön på sin högsta värmeläget och rikta den mot sätena för att påskynda torktiden.
7

Ta bort papperet och tejpen från bilen. Doppa en trasa i nagellack remover och skrubba bort alla herrelösa färg som landade i områden som du inte vill måla. Blöt en ren trasa med vatten för att torka bort polerrester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84054.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.