351 Cleveland Kamaxel specifikation

The 351 Cleveland Kamaxel är en del av 335 - serien familj av motorer. Ford Motor producerade V - 8 motor 1970-1975 . Motorn presenterades på Mercury Montego och Ford Torino av tiden . Allmänna Kamaxel Specifikationer

Ford Cleveland kamaxel har en gjuten grenrör järn intag . Hydrauliska ventillyftare öppna ventilerna . Insugningsventilerna är 2,185-2,195 inches och avgasventilerna är 1,7045-1,7145 inches. En avancerad enda punkt vakuum fördelar luften hela kamaxeln och den använder Autolite AF - 52 tändstift .
Andra Kamaxel Specifikationer

En automatisk choke Autolite 4300 - A ( 4V ) Squarebore förgasaren levererar bränsle till motorn . Förgasaren har fyra tunnor och ett dubbelt avgassystem . Kolven tändföljd börjar med den första kolven , följt av den tredje , den sjunde , den andra , den sjätte , den femte , den fjärde och den åttonde kolvarna är den sista att skjuta .
< Br > kamaxelvridmoment Specifikationer

staven förbinder kolvarna till vevaxeln har 45 fot -lbs . av vridmoment. Bulten förbinder insugningsröret till cylinderhuvudet har 24 fot -lbs . av vridmoment och bulten förbinder kamkedjan på kamaxeln har 42,5 fot -lbs . av vridmoment .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96117.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.