Mini Exhaust Tips

År 1968 införde den amerikanska regeringen nya säkerhetskrav lagar engelsmännen byggda Mini kunde inte uppnå. Avkastningen av den lilla bilen 1997 är differentierad med alla huvudstäder MINI moniker. MINI och MINI fordon avgassystem är små hål, men vissa modeller har utrustats med eftermarknaden rör upp till 3 inches eller mer i diameter. Avgassystem tips som släpps ut på avgasröret av mini inte bara tillför styling, men också kan förändra ljudprofil av avgassystemet. Metaller

Chrome avgassystem tips är den vanligaste eftermarknaden tips för Mini raden av fordon. Även om det är billigare än rostfritt stål, är det mer sannolikt att korrodera under normala förhållanden. Rostfritt stål överlägsna korrosionsbeständighet och lägre underhållsbehov resulterar i en längre livslängd glans, och längre användbar livslängd än krom.
Sound Control

Mini avgassystem tips är främst tillgängliga utan några ljuddämpande egenskaper. Avgassystem tips som innehåller belägg för att dämpa ljudet kallas resonans tips. Resonans tips är fodrade med glasfiber eller annat ljudabsorberande material för att dämpa ljudet vid avgasröret. Val av vissa produkter med dubbla väggar tips, kan utsvängda tips och tips som växer i diameter mot utgången öka ljudvolymen ut av avgaserna.
Anslutningsmetoder
< p> Mini avgassystem tips är anslutna till avgasröret vid svetsen, klämmor, skruvar och bultar. Svetsade tips ger den mest robusta anslutningsmetod men kräver också att kapa röret eller tips om spetsen behöver tas bort. Kläm på anslutningar använder en ring klämma att fästa slutrör till avgasröret. Kläm på anslutningar som tillverkaren svetsat till slutrör ger den största styrkan. Bolt-on och skruva på tips glida över avgasröret och låses på plats genom bulten eller skruven. Medan spänningen är tillräcklig för att säkerställa de flesta bolt-on och skruvad på tips, kör bulten eller skruven genom avgasröret oftast ger ytterligare styrka.
Tandform

Tips med dual-väggarna är utformad för att ansluta två plåtar på framsidan och baksidan av spetsen. Denna typ av crafting kräver exakta verktyg och kompletterande material, som vanligtvis höjer priserna. Dubbla muromgärdade-tips ger också mer visuell bulk. Cut tips ger extra styling med vinklade, snedstreck och kala skär metall. Valsade ändar göra den slutliga änden av slutrör smidig, men kräver noggrann installation för att se det lilla dräneringshålet är belägen vid botten av slutrör att säkerställa fukt inte ansamlas och orsaka korrosion på dricks.

former och storlekar

Massproducerade tips finns för Mini inkluderar runda, fyrkantiga, rektangulära, ovala, trekantiga och utsvängda ändar. Anpassade former är tillgängliga via specialbutiker och kan göras till exakta specifikationer. Tip längd bör beaktas för att säkerställa spetsen anslutningspunkten är synlig endast till punkten avsett. När du väljer ett tips är det bäst att hålla spetsen mot fordonet för att säkerställa att beslutet står för inte bara den stilen, men även lämplig längd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95796.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.