Hur man installerar ett Fjärrstart i en Mitsubishi Eclipse

En avlägsen starter är en anordning som gör att en förare att starta sin bil från en annan plats, till exempel på insidan av hennes hus, kontor eller skola. De största fördelarna med en avlägsen starter är att värma upp bilen och att låta värmen eller luftkonditioneringen för att skapa en behaglig innertemperatur innan bilen körs. Remote förrätter kan vara ett alternativ i vissa nya bilar och även kan köpas på eftermarknaden. Denna artikel kommer att ge detaljerade instruktioner om hur man installerar en avlägsen förrätt i en Mitsubishi Eclipse. Saker du behöver
Remote Starter Kit
Spetstång
Rubber cement
Skiftnyckel
Wire strippor
Lödkolv
eltejp
Show Mer Instruktioner
Installera en Remote Starter på en Mitsubishi Eclipse
1

Dra ut fästelement stift med nål-tång för att ta bort värmen lock under förarsidan instrumentbräda.
2

Fäst fjärrkontrollen starter till gjutning inuti värmeutsläpp med gummi cement.
3

Öppna Eclipse huva och löda spärren stiftet från fjärrkontrollen startpaket till toppen av Eclipse batteri. Det är bäst att löda stiftet till det område där Eclipse batterikablar ansluta till batteriet, såsom i det övre vänstra eller högra hörn batteriet. Om batteriet är innesluten i ett plasthölje, måste du ta bort kåpan innan lödning spärren stift. Plastskyddet har plastspärren flikar på vardera sida, skjut dessa flikar i med tummarna samtidigt som du drar upp locket
4

Mata grå kabeln (strömkabeln) från fjärrkontrollen starter igenom. luftkanalen och in i Eclipse motorrummet. Du kan behöva använda en utrullad tråd hängare eller en tunn trästolpe att driva tråden genom kanalen. Crimp änden av strömkabeln ordentligt runt spärren stiftet med hjälp av dina händer. Täta fästarean med eltejp.
5

Thread den röda kabeln (tändningskabeln) från fjärrkontrollen startmotorn upp till Eclipse tändning sele, som är på baksidan av rattstången. Använd kabelskalaren att ta bort en del av gummit täcker på Eclipse tändning tråd, som är den stora mätare tråd i mitten av tändningen sele.
6

Löd den röda tråden till Eclipse tändning tråd med lödkolven. Täta lödda området med elektriska band.
7

Täck botten av startapparathuset antenn med gummicement och limma antennen till förarsidan instrumentbräda. Anslut kabeln från antennen i fjärrkontrollen startmotorn monterad i luftkanalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83131.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.