Så här ändrar en bil för bättre prestanda

Förbättra din bils prestanda är målet för många auto entusiaster. Alla vet att du kan förbättra prestanda genom att släppa en helt ny motor och spendera tusentals dollar, men det finns också billigare, enklare knep som hjälper dig att bygga upp din bils hästkrafter och hantering. Kolla in dessa tips för automatisk prestandaförbättring. Instruktioner
1

Gör din grundläggande underhåll. Se till att din olja och oljefilter regelbundet ändras. Kontrollera om dina hjul är balanserade och att dina däck är pumpade till rätt tryck och inte alltför slitna. Periodvis sätta en flaska insprutningssystemet renare in med din tank. Experter rekommenderar att göra detta varje oljebyte.
2

Öka din motorns hästkrafter genom att uppgradera sitt intag systemet. Ett billigt sätt att göra detta är att byta din filterpapper intag för en prestation återanvändbar en. Alternativt kan du köpa och installera ett prestanda-system luftintag. Det finns en hel del typer att välja mellan, såsom kallt luftintag eller RAM intag, och den som är rätt för dig kommer att vara beroende på din specifika modell av bilen.
3

Ändra ditt avgassystemet genom att installera en prestanda ljuddämparen och bred tailpipe.Be medveten om att vissa avgassystem helt enkelt utformade för att låta imponerande, samtidigt som den erbjuder lite i vägen för ökad prestanda. Andra system kommer verkligen att öka din hästkrafter.
4

Förbättra motorns timing och bränsle leveranssystem med en ny dator chip eller makt programmerare. Dessa är utformade för att åsidosätta de fabriksinställda begränsningar och optimerar din motor för hög prestanda. De tenderar också att vara relativt billig.
5

Sänk din fjädring och installera prestanda fjädrar i bilen. Genom att göra detta kommer du att sänka bilens tyngdpunkt och stelna dess hantering, vilket ger högre prestanda i kurvor och hörn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82903.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.