Hur man installerar en X-Cargo Locking Car Top Carrier

The X-Cargo Sport-20 är en bil topp bärare som är utformad för att rymma upp till 100 pounds av last ovanpå nästan alla SUV, van eller crossover. En bil top bärare, såsom X-Cargo, kan vara användbart om du ofta reser med många passagerare i bilen och extra utrymme behövs. Den X-Cargo kan också vara till hjälp om du vill lagra sportutrustning eller åker på semester. Efter inställning av X-lastbärare på toppen av din bil med hjälp av en annan person, kan bäraren justeras och installeras. Instruktioner
1

Håll upp ena änden av X-Cargo medan en annan person tar den andra änden. Lyft transportören på taket på din bil.
2

Skjut hållaren framåt och bakåt så att dess monteringsslitsar är korrekt placerade ovanför bilens tvärstag. Montera lådan så nära den bakre delen av fordonet som möjligt så att luftmotståndet minimeras.
3

Justera bilens tvärstag, om de är inställbara, till största möjliga läge. Kontrollera den främre huven och bakluckan clearance.
4

Placera hållaren på crossrails. Sätt de medföljande U-bultarna under crossrails, ställ sedan in den förstärkande plattan under bärarbotten.
5

Montera U-bultarna genom att skjuta dem genom transportörens nedre fästhålen och den medföljande U-Bult plåtar. Fäst U-bultarna med de fyra gängade knoppar. Varje U-Bolt använder två rattar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95798.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.