Hur man installerar ett Gooseneck Hitch i en lastbil

Bogsering tunga laster kräver rätt utrustning. Svanhals missöden, vilket ofta är klassade för att bogsera upp till 30 tusen pounds, tillåter förare att flytta stora laster med superb hantering. Till skillnad från vanliga bollen missöden, är svanhals missöden monteras inuti bädden med en lastbil, framför bakaxeln, med bollen utskjutande från lastbilens flak. Även om installationen kräver normalt att minst ett hål borras i flaket för att rymma skumt, många förare hitta förändringar värt att bogsera större laster. Saker du behöver
Skruvdragare
Borr satt
Hålsåg
Hammer
Flat fil
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner

1

Markera mitten DRAGKROK --- där centrum av DRAGKROK kommer äntligen monterat --- inne i botten av lastbilen. Observera att bollen ska centreras mellan sängens och placerad framför bilens bakaxel. Åtgärd för att säkerställa att bollen placeringen ger tillräckligt spelrum för att undvika kontakt med en svanhals trailer under svängar. Kolla under bilen för att bekräfta att borrningen platsen inte kommer att störa några komponenter på undersidan av flaket.
2

Skär genom flaket vid markeringen och med en 3,5-tums hålsåg. Fila kanterna på hålet för att eliminera eventuella grova kanter skapats under snittet. Addera 3

Placera hitch plattformen in i det borrade hålet från undersidan av trucken. Använda plattformen som en mall för att borra hålen som krävs för installation av HEX bultar och /eller bultar vagn och U-bultar medföljer skumt. Borra igenom hål plattformens omkrets platser med hjälp av en skruvdragare och 5/8-tums borr. Borra ett 3/4-tums hål genom varje plats som krävs för installation av U-bultarna.
4

Skjut 5/8-tums sexkantsbultar och bultar transport genom skumt plattform, från toppen sida av sängen, såsom indikeras av mönstret av plattformen. Säkra varje bult med en låsbricka och mutter från undersidan av flaket. Dra åt alla bultar till 150 foot-pounds.
5

Skjut de två U-bultar medföljer monteringssatsen genom de borrade 3/4-tums hål från ovansidan av sängen. Slip en fjäder på varje utökning av U-bultarna och säkra enheten på plats med en låsbricka och mutter under sängen av lastbilen. Dra åt muttern tills tre trådar är synliga under muttern.
6

Skruva ur kulan från toppen av svanhalsen kulan. Skjut sig genom svanhalsen hitch plattformen från den övre sidan av botten av lastbilen. Fäst bollen på plats genom efterdragning kulans skruven, på toppen av spelet helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86843.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.