Hur man gör en Maxima Intake Whistle

En högfrekvent visselpipa är en gemensam förbättring eller biverkning av att uppgradera din Maxima intag systemet med en högpresterande kall luft filter. Beroende på vem du frågar, är i visselpipan en störning medan andra tycker det högpresterande ljudet. Olika intag system ger lite olika ljud, så det är viktigt att läsa konsument recensioner av alla system du väljer att uppgradera din Maxima och har en möjlighet att lämna in enheten om du inte är nöjd. Det finns två viktiga steg för att göra din Maxima intag whistle: ta bort fabriken intag och installera eftermarknaden intag systemet. Saker du behöver
Aftermarket kallt luftintaget
Hylsnyckel
10mm uttag med förlängning
liten hink
platt skruvmejsel
kryssmejsel
Tänger

Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven på bilen och och koppla den svarta negativa terminalen på batteriet. Använd hylsnyckel för att ta bort de fyra bultarna på den övre delen av motorkåpan. Placera skruvarna i hinken för förvaringen.
2

Använd skruvmejsel för att vrida åtdragningsskruven på cylindriska klämma handtaget på luftinsugsslang. Nästa, dra massan luftflödessensorn ur röret kroppen kontakten ligger nära luftfiltret kroppen.
3

Skruva loss klämman skruva åt skruvarna på luftintaget slangen nära spjällhuset och luftmassemätare. Luftintaget slangen bör vara fria att komma ut i motorrummet.
4

Använd hylsnyckel för att ta bort bulten som håller luftfiltret rutan i motorrummet. Nästa, dra luftfilter lådan ur bilen. Leta sensorchipet på undersidan av luft hål som leder ut ur filtret.
5

Lossa skruvarna som håller filtret sensorn för att ta bort det. Ersätt sensorn med sensorn som medföljde eftermarknaden intag kit. Använd de ursprungliga skruvarna om ingen tillhandahålls och ordna sensorn som anges i produktens dokumentation.
6

Sätt den primära slangen av eftermarknaden intag systemet i hålet som kommer ut ur spjällhuset. Detta är samma plats den ursprungliga intaget slangen tas bort från. Använd lämplig skruvmejsel för att fästa klämman som medföljer satsen för att dra åt anslutningen.
7

Placera luftfilterboxens tillbaka in i motorrummet och fäst den med lämplig skruv. Återanslut luftflödessensor till hamnen nära luftfiltret rutan. Anslut den nya intag slangen till luftfiltret och dra åt dess spännskruvarna med en skruvmejsel.
8

tillbaka motorkåpan och dra åt den med de fyra ursprungliga bultarna. Installera eftermarknaden luftfilter till svansen slutet av intaget slangen användning av materialen i förpackningen. Beroende på tillverkare, detta säkras med hjälp av en åtstramning klämma, skruv eller en kombination.
9

Anslut minuspolen på bilbatteriet. <
br> .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87587.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.