Hur man modifierar 1995 Honda Accord

Den 1995 Honda Accord är en lätt bil att modifiera. Det finns bokstavligen tusentals eftermarknaden delar och tillbehör gjorda bara för '95 Honda Accord. Ändringar kan vara enkla och lades till själv i din egen uppfart eller kan vara mycket teknisk och behöver antingen vägledning genom ett mekaniskt lutande vän eller komplett installation av en professionell mekaniker. Ändra din 1995 Honda Accord att den utför och ser bättre ut. Instruktioner
1

Swap fabriken fälgar och däck av din Honda Accord för eftermarknaden fälgar och däck. Den 1995 Accord gjordes med 14 - eller 15-tums hjul, beroende på trim nivå. Att byta dessa fälgar för större diameter fälgar, t.ex. 17 - eller 18-tums fälgar, ger stil och prestanda. Koppla ihop större fälgar med däck som har en mindre sidovägg än fabriken däcken. Detta gör det möjligt för nya däck och fälg som passar på Accord med några nödvändiga förändringar sedan den totala diametern är samma som det fabriksinställda.
2

Lägg en kall luftintag och en eftermarknad avgassystemet överenskommelsen, vilket är det snabbaste och billigaste sättet att lägga hästkrafter till denna modell. En kall luft intag ersätter fabriken rutan insugsluften för att hjälpa driva kallare luft in i motorn, som producerar mer hästkrafter. Ett eftermarknaden avgassystem frigör begränsningen som är normalt med fabriksautomationssystem avgassystem, gör ett friflytande avgaser som hjälper Accord producera mer hästkrafter.
3

Byt fabriken fjädrar och stötdämpare med eftermarknaden uppsättningar. Aftermarket chocker och fjädrar kan göra färden på din Accord mjukare eller fastare. Vissa apparater är justerbar och ger dig möjlighet att ändra åkkomfort och känsla, beroende på dina specifika behov.
4

Installera eftermarknaden ljudutrustning, inklusive en stereo, högtalare och DVD-skärmar i det inre av ditt Accord . Den 1995 Honda Accord är utrustad med en mycket grundläggande CD-spelare, så en uppgradering behövs för att arbeta med moderna komponenter, såsom Bluetooth eller MP3-spelare. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85789.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.