Hur man installerar en radar detektor på en Jetta

En radar detektor fångar upp signalen producerad av polisens radar skannrar och varnar dig att ta notis om din hastighet när du kör. Innan du köper och installerar en radar detektor i din Volkswagen Jetta, kolla med din lokala polismyndigheter för att säkerställa att användningen av en i ditt område är lagligt. Om du installerar en och använda den där lagen förbjuder det, kan du få böter om de fastnar med den. Saker du behöver
radar detektor med bruksanvisning
Alkohol rub
kardborrbandet (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Hitta en plats på din vindrutan fri från hinder och tillräckligt högt så att fram-och baksidan av detektorn har en fri väg mellan framrutan och bakrutan av Jetta. Det bästa stället är direkt under backspegeln belägen på vindrutan. Detta område har minimal fönster toning och hjälper detektorn smälter in i spegeln.
2

Fäst sug adapterhuven vindrutan till detektorn. Anslut adaptern till detektorn enligt modellen av detektor du köpt. Vissa detektorer har en kvarhållande klämma på baksidan av sugpropp som fäster på detektorn. Andra använder en klämma som glider in i ena änden av detektorn och låses på plats. Se bruksanvisningen som medföljde detektor.
3 p Om din detektor inte har en adapter sugkopp, den näst bästa platsen att fästa detektorn på passagerarsidan vindrutan visir . Detektorer som inte har sugkopparna kommer att ha ett visir klipp som du kan fästa. Dessa clips fästa på detektorn på ett liknande sätt som sugkopparna. Återigen, se bruksanvisningen för förfarandet för din modell. Använd visiret passagerarsidan för att minimera sannolikheten för signalen avbrott på grund av förarens huvud är i vägen.
4

Ett tredje alternativ är att använda en kardborrbandet att montera detektorn på instrumentbrädan. Detta är den minst effektiva metoden eftersom detektorn sitter för lågt för att upptäcka radar kommer genom bakrutan. Gör detta ditt senaste val.
5

Använda en alkohol gnida, rengör vindrutan där du kommer sug detektorn till glaset. Vindskydd på Jetta blir ofta fet när värmaren blåser på vindrutan. Alkoholen gnugga kommer att ta bort det här fettet. Om du monterar detektorn till instrumentbrädan, använder alkohol gnugga att rengöra instrumentbrädan där du planerar att fästa kardborrbandet. Detta kommer att rengöra ytan av instrumentbrädan för att främja bättre vidhäftning. Om du monterar detektorn på solskyddet, kan du hoppa över det här steget.
6

Sug detektorn på vindrutan genom att trycka den på plats med handen. Om du monterar din detektor till instrumentbrädan, ta bort limmet locket från en bit av kardborrbandet och placera den på instrumentbrädan. Avlägsna självhäftande skyddet från den andra delen av kardborreband och placera den på baksidan av detektorn. Fäst detektorn till dynan på instrumentbrädan. Om du använder ett visir montering, slip visiret klippet på passagerarsidan visiret. Anslut nätadaptern till kontakten på baksidan av detektorn
7

och anslut sedan den andra änden till cigaretten adepten eller 12-volts extra uttag. Ditt val av adapter eller jack beror på år och modell av Jetta du äger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86380.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.