Hur man installerar ett bränsletrycksmätaren för en förgasare

En bränsletryck mätare är ett instrument för mätning av bränsletrycket mellan bränslepumpen och förgasaren. Ett bränsletryck mätare är nödvändig för att avgöra om bränslepumpen fungerar. Om bränsletrycket inte är tillräckligt hög, eller inte stabil nog, kommer motorn inte att kunna få tillräckligt med bränsle. Följ instruktionerna nedan för att installera en bränsletrycksmätaren för en förgasare. Saker du behöver
Rag.Razor blade.Flathead screwdriver.Two liten slang clamps.Wrench.
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från den negativa batteri inlägget. Den negativa batteripolen kan identifieras med "---" symbolen som visas bredvid terminalen på batteriet. För att koppla loss kabeln, lossa muttern på sidan av kabeln spets med en skiftnyckel, lyft sedan bort kabeln från batteriet.
2

Koppla den positiva batterikabeln från den positiva batteripolen. Den positiva batteripolen kan identifieras med "+" symbolen bredvid terminalen på batteriet.
3

Lokalisera raden gummi bränsle vid förgasaren bränsle inlopp. Den bränsleledningen kommer in i förgasaren vid toppen av förgasaren, vanligtvis på passagerarsidan av förgasaren.
4

Placera en trasa på toppen av motorn, precis under bränsleledningen, att fånga någon bränsle fortfarande i bränsleledningen.
5

Använd ett rakblad för att skära igenom gummit bränsleledningen ca 6 inches från förgasaren.
6

Skjut en liten slangklämma över varje ände av den skurna bränsleledningen.
7

Identifiera inlopp och munstycken utlopp på bränsle tryckmätare. Varje munstycke skall märkas antingen "in" eller "ut." Infoga utloppsmunstycket av mätaren
8

in den avskurna ändan av bränsleledningen fortfarande sitter i förgasaren.

9

Sätt inloppsmunstycket av mätaren i den andra kapade änden av bränsleledningen.
10

Skjut slang lampor över varje ände av bränsle tryckmätare, och dra åt klämmorna genom att vrida skruvarna på klämmorna i en medurs med en skruvmejsel.
11

Avlägsna trasan från toppen av motorn.
12

Anslut den positiva batteri kabeln till den positiva batteripolen genom att halka i slutet av kabeln över terminalen och skruva fast bulten på batterikabeln.
13

Anslut den negativa batterikabeln till batteriets minuspol genom att halka i slutet av kabeln över terminalen och skruva fast bulten på batterikabeln.
14

Låt minst en timme innan du startar motorn så att något bränsle på toppen av motorn för att torka.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82997.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.