Autoshade Tält Instruktioner

Auto Shade "tält" är mindre tält än de är solskydden och beskyddare för fönstren på insidan av bilar. Auto Shades fäster fönstren via clips eller sugkoppar och har infällbar visir, ungefär som persienner. De Auto Shades hålla det inre av auto svala och förhindrar solen bleknar till klädsel och interiör instrumentpaneler. För Auto nyanser att vara effektiv, måste du rätt nyanser storlek Auto för din bil. Instruktioner
1

Öppna alla dörrar till bil, lastbil eller SUV. Om du har paneler Auto Shade som går på över fönstret som en mesh strumpa, dra Auto Shade upp och över kanterna på dörrarna. Om du har sugkoppen Shades bilagor Auto, fast sugkopparna på den övre kanten av fönstren.
2

Stäng dörrarna och hoppa in i bilen. Dra ner på Auto nyanser för att täcka glaset på fönstren. Om du har sugkoppar stilar, fast de nedre kopparna till fönstren för att säkra plattorna Auto skugga till windows helt.
3

Stick sugkoppen tillbaka nyanser fönster Auto till fönstret och dra ner för att skydda baksidan fönster och panel bildar solen.
4

Öppna vindrutan Shade visiret Auto när du lämnar bilen under längre perioder i solen. Sprid visiret ut så det täcker hela insidan av vindrutan.
5

låt Auto nyanser på windows under tider när auto är i solen eller varma temperaturer. Ta bort den bakre Auto Shade och dra nedåt för att frigöra fönstret nyanser. Ta vindrutan visiret och ställa den under sätet när du är klar med. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87208.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.