Original Porsche Oval avgassystem tips

Porsche erbjuder större diameter tips ovala avgasrör för nästan alla fordon som de säljer. Tipsen är en trevlig uppgradering för senare modell 996, 997s, Boxster, Caymanöarna och även Cayenne SUV. Installera en uppsättning original Porsche avgassystem tips är också ett bra sätt att uppgradera utseende av Porsche, men kommer inte att öka bilens prestanda eller förändra ljudet av avgaserna. Utformar

Porsche ovala avgassystem tips finns i en mängd olika storlekar, men de är vanligtvis runt en tum större än de lager tips för en mer aggressiv look. De finns i en mängd olika utföranden, bland annat krom och rostfritt stål. Den rostfria kan borstas för en mer dämpad yta eller poleras för en ljusare utseende. För en mer anpassad utseende, kan du också måla tips eller har dem målade för att matcha färgen på kroppen.
Var du hittar dem

Original Porsche ovala avgasrör tips kan hittas i en mängd olika ställen. Din lokala återförsäljare kommer att ha ett urval att välja från, och de kan också installera dem åt dig. Du kan också besöka Porsches hemsida www.porsche.com, där det finns ett mycket brett urval av tips tillgängliga för hela Porsche sortiment. Online, kommer webbplatser som eBay brukar också ha ett urval av begagnade tips för försäljning av enskilda. Detta kan vara ett bra sätt att spara lite pengar jämfört med att köpa dem nya från Porsche. En annan möjlig källa är Porsche rädda varv som Los Angeles Porsche demonterarna i Los Angeles, CA.
Installation och skötsel

Installera en uppsättning OEM Porsche ovala avgasrör tips är enkel och kan göras på några minuter med ett minimum av verktyg. Innan du installerar tips, granska din Porsches avgaser för att se den nya funktionen kommer att passa runt den bakre Valance där avgasröret är belägen. För att installera, skruva isär de befintliga tips och ta bort dem. Skjut nya tips om och dra åt klämmorna, se till att de är på rak. Att ta hand om de tips, tvätta dem regelbundet med tvål och vatten. Använd en metall polish för att säkerställa att de stannar ser nya.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95075.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.