Hur bandklammorna Car Carrier

Bilfartyg eller påsar tak läggs lagringsutrymme du kan fästa på taket på bilen för att stuva övervikt eller redskap. Används vanligen under camping resor eller semester, kan de packa en hel del punsch för lagring när det gäller att kunna stuva en stor mängd redskap. Det avgörande steget är naturligtvis att se till att växeln får till din destination med dig genom att fästa bäraren korrekt. Binder remmar eller använda ett klipp-systemet är inte svårt och, när det görs på rätt sätt, kommer att göras i en handvändning. Saker du behöver
Car carrier set
Strap eller rem och klämma set
Visa fler instruktioner
1

Center förvaringspåsen eller bärare på taket av fordonet. Kontrollera att du har utrymme på sidorna för att arbeta och att enheten inte stör dörrarna öppnas eller stängs. En helt packad bärare fungerar bäst om det är en mjuk dubbelsidig behållaren, så se till att packa den full eller ta upp extra utrymme med stoppning för att fylla ut det så att det fäster korrekt. Hårt skal behållare har inte detta krav, eftersom det yttre är ett fast skal och behåller sin form om fullständig eller ej.
2

Fäst remmarna runt takrelingen om din bil har ett skensystem . Slip skenan remmen under skenan sedan tillbaka genom öglan för att bilda en ögla. Ta den övre remmen som fäster påsen själv ner för att möta skenan bandet och klipp dem tillsammans med änd clips. Upprepa på andra sidan och i andra änden så att du har alla fyra banden klipps ihop och fäst skenan men ännu inte åtdragna. Börjar på den främre föraren hörnet, dra taket remmen och järnväg rem så att klippen vila någonstans ovanför skenan men inte på toppen av bäraren. Flytta till passagerarsidan och upprepa. Gör detta för alla fyra banden tills de är jämnt justerade. Wrap svansar runt bandet och bildar en lös ögla för att hålla det från att fladdra när du kör.
3

Träd en rem genom fordonet genom att köra den i förardörren och ut passagerarsidan och därefter lyfta banden att möta den övre haken kommer ner från taket påsen. Kläm ihop dem, stäng fordonets dörrar gör att det inte finns något spelrum i den nedre remmen och dra åt som i steg 2. Denna metod är för en bil med något järnvägssystem och remmar som knäpps ihop snarare än klipp på bilen ledge. Tricket är att se den nedre remmen inte är slak, men det finns nog spela för att öppna och stänga dörrarna på fordonet.
4

Hitta en avsats innanför dörren till vehcle för clipssystemet . Metallclipsen kommer glida på plats längs dörren avsatsen. En liten klämma fäster vid dörren avsatsen och dras åt med en liten slide spänne på remmen till spänningar den på plats. Träd remmen genom klippen på alla fyra ändar. Slip klippen på plats på fordonet och stäng fordonets dörrar. Dra åt remmen ordentligt och knyt en lös överhandsknop på toppen av klippet. Slip svansen änden av remmen uppåt genom spännet på remmen och dra spända, att se alla fyra banden jämnt åtdragna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86165.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.