Instruktioner till tråd en Trailer Harness

Körning med släpvagn är ett stort ansvar på grund av de ökade risker som den medför. Att se vagnens elsystem är fullt fungerande på varje resa kan bidra till att mildra dessa risker. En vanlig felkälla är ledningsnätet. Denna anslutning är utsatt för väder och vind 365 dagar om året, och eftersom dessa anslutningar är oskyddade, de tenderar att korrodera och misslyckas snabbare än resten av elsystemet. Du kan byta ut en sele snabbt med rätt verktyg. Saker du behöver
Trailer sladdkopplingsdonet
Wire strippor
Isolerad rumpa kontakter
eltejp
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Ta bort det gamla ledningsnätet genom att skära bort det med kabelskalaren skärande verktyg. Köp en exakt ersättare på din lokala järnaffär.
2

Skal kablarna på den nya selen tillbaka ca 1/4 av en tum. Skala även de trådarna på trailern på samma sätt. Addera 3

Anslut varje kabel från trailern till den likaledes färgade kabeln på den nya selen med hjälp av de isolerade rumpa kontakter. Butt kontaktdon arbete genom att placera varje tråd i de motsatta ändarna av anslutningsdonet och sammanpressning med tången. Dra försiktigt i anslutningen för att säkerställa att det är fäst ordentligt. Runt varje anslutning
4

Wrap eltejp. Bunta alla anslutningar tillsammans och linda hela paketet för att säkerställa gott skydd mot väder och vind.
5

Testa selen genom att ansluta den till en pålitlig fordonets släpvagnskablage och cykla genom alla möjliga ljus kombinationerna (signaler, bromsar, markörer).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96148.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.