Hur ändrar jag en Buick GNX?

Buick GNX är en av de mer ovanliga och önskvärda bilar att äga från 1980-talet. Sjönk från produktionen eftersom dess prestanda faktiskt hemländers Chevrolet Corvette 1987, är GNX en av de mest sällsynta "muskel" bilar tillgängliga. En mycket värdefull samlare bil idag, bör en ägare till en av de 547 GNX Buicks tar hand att modifiera eller anpassa bilen för att undvika att vålla permanent skada på det som var, och är, en av de mest betydande prestandaförbättringar bilar som någonsin byggts. Saker du behöver
3/8-tums enhet socket uppsättning
skruvmejslar
Aftermarket MP3 anpassad stereo
Stereohögtalare
Högpresterande sportdäck
Uppgraderade främre och bakre vingla barer

Visa fler instruktioner
1

Ta radion stock GNX från instrumentpanelen, ersätta den med en uppdaterad MP3-kompatibel stereo. Behåll den ursprungliga stereon så att värdet på bilen inte kommer att minskas genom tillsats av eftermarknaden stereo.
2

Öppna bakluckan och ta bort lager högtalarna från paketet hylla under bakrutan. Högtalarna kan tas bort med en vanlig socket set. Byt lager högtalarna strut med uppgraderade stereohögtalare. På instrumentbrädan i bilen, använd en skruvmejsel för att ta bort de högtalare grillar, sedan skruva isär högtalarna från sina höljen, och ersätta dessa högtalare med uppgraderade stereohögtalare.
3

Installera låg-profil sportdäck på GNX att hjälpa förbättra hanteringen och prestanda på bilen. Inte bara kommer du att märka en markant ökning kurvtagning förmåga, men din dragkraft medan racing på banan kommer att avsevärt förbättras.
4

Installera uppgraderade främre och bakre vingla barer i stället för beståndet gungning barer att ytterligare förbättra GNX hantering. Använd polyuretan bussningar för installationen i stället för de ursprungliga gummibussningar för att upprätthålla åkkomfort även efter flera tusen miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86760.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.