Hur öka hästkrafter på en 4,0 2007 Mustang

Mustang är en två-dörrars, bakhjulsdrift muskel bil produceras och designades av Ford. Det erbjöds först 1964 och är fortfarande i jämn produktion. I de flesta produktionsanläggningar år har Mustang erbjudits med minst två val för motorn, ibland fler. 2007 Mustang var inget undantag, eftersom det erbjöds med en 4,0-liters V6-motor eller en 4,6-liters V8-motor. Den 4,0-liters V6 producerade 210 hästkrafter från fabriken och kan göras ännu mer kraftfull med prestanda eftermarknaden uppgraderingar. Saker du behöver
Standard fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Byt Mustang luftintag med en prestanda eftermarknad kallt luftintaget. Många eftermarknaden delar tillverkare producerar prestanda kall luft intag för Mustang, och även om pris och hävdade hästkrafter vinster varierar från företag till företag, kommer någon prestanda kall luftintaget öka hästkrafter på din Mustang genom att öka luftflödet in i motorn och minskar övergripande motortemperatur. Byta ett luftintag är relativt enkel och kan göras på mindre än en timme av någon med grundläggande fordonsindustrin verktyg och en måttlig mängd erfarenhet med bilreparationer.
2

Byt Mustang avgassystemet med en prestanda eftermarknaden avgassystem. Som med kall luftintaget system, det finns ett antal alternativ för system prestanda avgassystem, och de mest betydande skillnaderna är typiskt i pris-och motorljud. Samtliga prestanda avgassystem möjliggöra ökad luftflöde ut ur motorn, som kyler motorn och ger en ökning av den totala makten. Vissa prestanda avgassystem kommer drastiskt förändra ljudet av din Mustang, så gör en del forskning innan du gör ett köpbeslut för att säkerställa att du hamnar med ett avgassystem som gör din Mustang ljud på det sätt du vill.
Sida 3

Installera en kompressor eller turbo kit. Kompressorer och turboladdare tvinga fram stora mängder luft i motorn och drastiskt öka hästkrafter av fordonet. Det finns ett antal turbo och kompressor alternativ, allt från nybörjar system som ger en måttlig hästkrafter lyft för massiva twin-turbo system som kan mer än dubbelt hästkrafter av Mustang och kan kosta nästan lika mycket som själva bilen. Dessa system har potential att drastiskt ändra prestanda och allmänna känsla av Mustang. De orsakar också bränsleekonomin att släppa betydligt och öka motorns slitage. Därför är detta steg rekommenderas endast för dem som vill vända sin Mustang till en allvarlig prestanda fordon. I dagliga körförhållanden, får den extra kraft visar sig vara mer av ett besvär än det är värt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95792.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.