Hur man installerar ett Laddtrycksmätare på en Audi

En boost mätare är en tryckmätare som läser mängden luft en turbo tvingar in i motorn. En boost mätare är användbar på en Audi som har modifierats för att låta turbon att producera mer boost. Mätaren kan varna dig om turbon producerar för mycket boost, vilket i sin tur kan förstöra motorn. På detta sätt, de Laddtrycksmätare fungerar ungefär som en varvräknare, vilket gör det möjligt för föraren att övervaka motorvarvtal. Denna installation omfattar montering av mätaren i en ventil, men du kan också montera den på andra platser. Saker du behöver
Laddtrycksmätare
Drill set
hylsa och spärrskaft
Dremel eller skärverktyg
Visa fler instruktioner
1

Välj vilken vent du kommer att installera mätare i och ta bort den genom att dra ut den. Inspektera utlopp för att se om mätaren kommer att passa in i den. Du kan behöva trimma den bakre luckan på framsidan så att mätaren att sitta i den.
2

Håll Laddtrycksmätare mot ventilen och rita en cirkel med en penna eller vit penna runt det till markera var snittet kommer att gå.
3

Använd en Dremel med en liten kapskiva och noggrant trimma hålet som du har spårat. Testa montera mätaren att kontrollera att den passar i den trimmade hålet mycket tätt. Jämna eventuella ojämna kanter med sandpapper.
4

Borra ett litet hål i kanalen som leder till öppningen så att tryckröret för mätaren att gå igenom. Kör röret genom den. Detta bör ingå i mätaren.
5

bort trim placerad under ratten och ta bort den. Det finns förmodligen tre eller fyra 8-mm muttrarna.
6

Öppna huven. På baksidan av motorn på den vänstra sidan av bromsvätskebehållaren är två gummitätningar. Ta dem båda, exponera två hål.
7

under rattstången, rutt mätaren röret genom hålen. Gör små hål i gummitätningar för röret. Kör röret genom tätningarna och sedan installera tätningarna.
8

Anslut mätaren till insuget genom att skära av slangen som går till bränsle tryckregulator och installera en "T"-adapter för mätaren slang.
9

Hook upp makten tråd för mätaren till en befintlig kabelstam som går till fabriksinställningarna mätarna. Ground den svarta kabeln som är på mätaren till en lämplig mark i instrumentpanelen. Sätt tillbaka ventilen och mäta och testa den för att kontrollera att det fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83395.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.