Hur Wire till en Two Wire LED Running Light

LED varselljus kan vara ett attraktivt komplement till utsidan av ditt fordon. Varselljus är byggda för att fungera på 12-volts likström och är kopplade till bilens elsystem. Ett typiskt system kommer att ha en uppsättning av två isolerade ledare, en färgad röd och den andra svart, som du kommer att behöva ansluta till bilens elsystem. Saker du behöver
Avbitare
Wire strippor
Fuse Tap
Crimp Tool Review Borra med 1/8-tums bit (tillval) katalog Plaatskruv
Skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

Slopa sladdarna till rätt längd, om det behövs. Dra den röda kabeln till säkringsboxen i bilen och den svarta kabeln till en jordpunkt - oftast en bit ren metall kommer att fungera bra för detta. När du drar ledningarna, skär bort överflödig tråd du inte behöver. Var och hur du drar ledningarna beror på var lamporna är monterade och vilken typ av fordon du har. Eftersom säkringslådan är i bilen, oftast under instrumentbrädan, kommer du antagligen behöva skruva tröskelskyddet genom dörren och rulla tillbaka mattan. Detta kommer att låta dig köra ledningarna under mattan tills du kan styra dem under instrumentbrädan. Du kommer att behöva undersöka din situation och använda lite kreativitet.
2

Använda tråd strippor, remsor ½-tum av isoleringen från ändarna av varje tråd.
3

Skjut änden av en säkring kran på den avskalade änden av den röda kabeln. Använda ett pressverktyg, crimp slutet ordentligt på trådänden.
4

Sätt säkringen kranen i en öppen säkring kortplats för bilens säkringsbox. Om du inte vet var säkringsboxen är placerad, konsultera instruktionsboken.
5

Borra ett 1/8-tums diameter hål genom en metallyta av fordonet. Välj ett område som är utom synhåll. Du behöver inte göra detta om du kan hitta en bult eller skruv redan på bilens metallytan som du kan lossna. Se till att området du väljer är fri från färg eller andra beläggningar.
6

Linda nakna änden av den svarta kabeln runt en plåtskruv och sätt in den i hålet. Dra åt skruven med en skruvmejsel så den håller tråden ordentligt mot metallen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84234.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.