Hur man installerar Lund Dual Hood Scoops

Dual Lund huva skopor lägga en högpresterande look för alla fordon utan de kostnader som är förknippade med att köpa en eftermarknad huva. Eftersom Lund huva skopor kräver ingen borrning eller skruvar för fast installation, kan du ta bort huven skopor att ändra utseendet på fordonet eller ändra dem till ett nytt fordon. Korrekt installation är avgörande för huven skopor kvar på plats efter monteringen. Felaktig installation kommer att leda till en oväntad separation mellan huven scoop monteringssystem och ytan av huven. Saker du behöver
Tvålvatten
ren trasa
Vatten
Wax markör
alkohol prep pad
Visa fler instruktioner
1

Scrub ytan av huven med tvålvatten och en ren trasa. Skölj tvålvatten från huven med rent vatten. Låt huven lufttorka i 45 till 60 minuter.
2

Ställ både huva skopor på motorhuven. Flytta runt dem du har dem placerade för att passa dig. Applicera tryck på toppen av huven skopor att hålla dem på plats. Trace runt utsidan av varje huva scoop med ett vax markör. Ta bort både huva skopor från huven
3

Flip över motorhuven skopor. Ta bort den skyddande filmen som täcker montagelim fäst till botten av huven scoop monteringsflänsar. Rengör området med huven mellan varumärkena vax markör med en alkohol prep pad.
4

Vänd huven skopor över utan att låta den exponerade tejpen att kontakta ytan av huven. Justera kanterna på en huva scoop monteringsfläns med färgen markör beskriver dig ut på huven. Tryck fast på huven scoop när det sitter på plats. Installera den andra huven scoop med samma metod.
5

Tryck fast på monteringsflänsarna varje huv scoop med tummarna för att avlägsna luft från undersidan av montagelim för att slutföra installationen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86492.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.