Hur Blixt en bil dator

Blinkande bilens dator, eller ECU, kommer att öppna många prestandaförbättringar som ofta är begränsade på fabriken av olika skäl. Tillverkare är ofta under-run bilmotorer för att öka deras livslängd och bränsleekonomi. Om du vill lägga lite mer kraft under din huv, är en ECU flash ett snabbt och billigt sätt att öka produktionen av din motor. Saker du behöver
Dator med EcuFlash programvara OpenPort kabel
Visa fler instruktioner
1

Ladda ner och installera EcuFlash från OpenECU (se Resurser). Detta freeware program fungerar med de flesta bilar och ger tillgång till information som lagras i bilens dator, inklusive möjligheten att blinka en ny bild på datorn. Installera programmet på en bärbar dator om möjligt så att du kan ta den till din bil.
2

Anslut din dator till bilens OBD-II-port med en OpenPort kabel. Var noga med att få OpenPort kabel avsedd för din bilmärke. Denna kabel gör din bärbara dator för att ansluta via USB till bilens dator.
3

Open EcuFlash och klicka på mappen ikonen längst upp på skärmen. Välj den nya datorn bild du vill att blinka till bilens ECU.
4

Klicka på "Skriv till ECU" knappen i EcuFlash. När du blir uppmanad, slå på bilens tändning till tillbehörsläget (kör inte motorn) och klicka på "OK." Den nya ECU bilden kommer att laddas upp till datorn i bilen.
5

Stäng av tändningen efter att blixten är klar och du uppmanas att göra det. Klicka på "OK" för att bekräfta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83547.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.