Hur ökar jag Honda MPG?

Bensin är dyrt och, beroende på längden av din pendla och modell av din bil, kan det kosta dig hundratals dollar i månaden bara för att hålla bilen på vägen. Som ett resultat, många förare är intresserade av att hitta på sätt att förbättra bränsleeffektiviteten i sina bilar. Varje bil, även bränslesnåla Hondas, kan göras mer ekonomiskt med några smärre uppgraderingar. Instruktioner
1

Byt beståndet intag med en eftermarknad intag. Eftermarknad intag är inte bara effektivt för att förbättra din Honda s kraft och prestanda, men de kommer också att bidra till att göra din motor fungerar mer effektivt, vilket kommer att öka bränsleekonomi.
2

Stämma din Honda motor regelbundet. Optimeringar kommer att se till att din motor går bra och inte slösa bränsle med ineffektiva rotationer eller dålig gnista timing. Frekvensen av optimeringar kommer att bero på vilken modell och år din Honda är, se till att rådfråga din bruksanvisning
3

Byt tändstift och tändstift kablar.. Gamla tändstift och tändstift kablar får inte gnista förbränningsrummen effektivt eller tillräckligt grundligt, vilket innebär att bränslet i bilens motor går till spillo. Nya tändstift och kablar kommer att lindra detta problem och se till att bränslet bränns effektivt.
4

Ändra dina körvanor. Den enskilt mest effektiva sättet att du kan öka din bränsle körsträcka är att köra på ett konservativt sätt. Gör långsam, stadig stannar och accelererar jämnt från hållplatser. Dessutom, se till att observera alla hastighetsgränser, som att köra över dem kräver mycket mer bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95499.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.