Hur man programmerar en 2004 Dodge Durango Remote

The Durango är bland de många Dodge fordon som presenterar nyckellösa funktioner, inklusive 2004 års modell av fordonet. När du har en sändare installerad i fordonet och en fungerande fjärrkontroll, kan du programmera fjärrkontrollen på bara några minuter. Omprogrammering kan också göras på bara några minuter med samma instruktioner och har du redo att använda fjärrkontrollen direkt med din bil. Fjärrkontrollen tillåter dig att styra bilens funktioner från så långt som ett par hundra meter bort. Instruktioner
1

Ange din Durango med Keyless fjärrkontroll och din tändningsnyckeln och tryck in och släpp "Lock"-knappen på den nya fjärrkontrollen fem gånger i tio sekunder.
2

Sätt in nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till "On" läge. Vänta på bilens klockspel att sluta efter att vrida på nyckeln.
3

Tryck och håll "Lås upp"-knappen på fjärrkontrollen fungerar i tio sekunder och tryck på "Panik"-knappen i en sekund på samma gång. Släpp de båda knapparna samtidigt.
4

Vänta tills bilen att låta ringklockan och trycka på och släppa både låsa och låsa upp knapparna på din nya fjärrkontrollen inom 30 sekunder.
5 < p> Tryck och släpp precis Lås-knappen på din nya fjärrkontrollen och vänta på ringklockan för att indikera lyckad programmering.
6

Upprepa steg 4 och 5 med alla ytterligare fjärrkontroller för att programmera dem också, och vrid tändningen till läge "Av" för att avsluta programmng sekvensen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84347.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.