Hur man tar bort en Restricter Från en moped

Mopeder har blivit alltmer populärt som oro gaspriser och miljö har ökat. De är ett ekonomiskt alternativ för korta resor. De flesta tillverkare har en eller flera restricters på sina mopeder för att hålla dem från att överskrida sina säkra, postat hastigheter. Tänk på att om du tar bort någon av dessa restricters, du sannolikt kommer att ogiltigförklara garantin och kan krävas för att få en licens statlig motorcykel när du kör din moped. Saker du behöver
Skruvmejslar, platt-head och Phillips
nyckel eller spärr set
Metal tätningsmedel
WD-40
städtrasor
Ficklampa
Stor förgasare jet, kompatibel med moped
Performance avgassystem, kompatibel med moped
Visa fler instruktioner
bort variator restricters
1

Ta bort locket från den vänstra sidan av din moped. Vissa modeller har en packning undertill. Ta bort detta om du har en och placera den i en ren, säker plats.
2

Använd en skiftnyckel för att ta bort variatorn till vänster. Undersök den för en bricka mellan de två halvorna av remskivan. Brickan är en hastighet restricter.
3

Ta bort brickan och montera variatorn. Använd ett tätningsmedel på bulten när du byter variatorn. Addera Byta förgasarmunstycken
4

Lossa gasvajern, gasledning, luftfilter och bräddavlopp röret från din motor . Ta choke, som vanligtvis förknippas med en skruv.
5

bort förgasaren. Den kommer att fyllas med gas, så var försiktig när du placerar den. Öppna förgasaren genom att skruva loss den. Byt strålen i mitten med en större storlek jet.
6

Stäng förgasaren. Byt förgasare och choke. Sätt ihop de ledningar eller kablar. Var särskilt noga för att vara säker på att gasvajern är korrekt inriktad, genom att vrida den tills den är ordentligt placerad i kanalen. Addera Byte avgassystem
7

Inspektera ljuddämparens inre, med hjälp av en ficklampa. Leta efter ett hinder, såsom en bricka, som drar ihop diametern av röret.
8

Hitta ett rör prestanda avgassystem. En ny ledning kommer att kosta ungefär $ 80 till $ 200. Om du inte har svetsning verktyg och erfarenhet av att använda dem, är det osannolikt att du kommer att kunna undanröja alla restriktioner i avgassystemet, och en ny, obegränsad avgasröret är det bästa alternativet.
9

bort avgasröret och ersätta det med prestanda avgassystem, att se till att alla packningar och flänsar sluter tätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85412.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.