Hur man uppgraderar en Mustang V6 3.8

Ford Mustang är en muskel bil produceras och designades av Ford Motor Company och ursprungligen introducerades 1964. Varje produktion år, har Ford erbjöd Mustangs med flera motorkonfigurationer som typiskt innefattar åtminstone en V-6 och en V-8 motor. Från 1982 till 2003 producerade bolaget 3.8L V-6 motor, även känd som Essex motorn, och använt det i många Ford-bilar, inklusive Mustang. Det finns ett antal performance eftermarknaden modifieringar som ökar hästkrafter utgång Essex motorn. Instruktioner
1

Byt ut kamaxlarna. Kamaxlar fungera som en grind för luft och bränsle kommer in i motorns cylindrar, som är där förbränningen sker. Installera prestanda kamaxlarna tillåter mer luft och bränsle i varje cylinder, vilket ökar förbränningen och i sin tur ger ett lyft till effekt och prestanda. Byta kamaxlarna är en ganska komplicerad procedur som det innebär att göra några ändringar i själva motorn.
2

Byt rubriker. Headers fungera som en mellanhand mellan motorn och avgassystemet och möjliggöra varm luft att strömma ut ur motorn. Byte av Ford headers med prestanda eftermarknaden rubriker kommer att effektivisera denna process och resultat i vinster till hästkrafter och vridmoment, samt ger din Mustang en mer aggressiv och något högre avgasljud. Byte av rubriker är en ganska enkel procedur som du kan göra på mindre än två timmar och kräver inte modifiera själva motorn.
3

Byt ut avgaserna. Avgaserna tar varmluft från rubrikerna och skickar den tillbaka ut i miljön, minska mottryck och låta förbränningen att fortsätta utan avbrott. Fabriken Ford avgaser är ganska restriktiv för att minimera utsläpp och ljudnivån i kabinen. Ersätta den med en eftermarknad avgassystem ökar vridmoment och hästkrafter, och kan också ge din Mustang en djupare motorljud. Byte av avgassystem är också ganska enkel och kräver tillgång till undersidan av Mustang men inga ändringar motor.
4

Byt luftintaget. Luftintaget suger in luft från utsidan, kyler den och skickar den till motorns cylindrar, där den blandas med bränsle. Prestanda eftermarknaden luftintag tar in mer luft och kyla denna luft mer effektivt, vilket resulterar i vinster till hästkrafter, vridmoment och bränsleekonomi. Luftintaget är bekvämt beläget nära den övre delen av motorrummet, bort från motorn, så ersätter den är ganska enkel och kräver inte några andra komponenter som ska kopplas ur eller tas bort.
5

Swap det motor för en V-8. Detta kan tyckas extrema, men motorrummet i Mustang är konstruerad för att kunna rymma ett större V-8 motor, och framgångsrika motor swappar har gjorts. Uppgradering till en V-8 motorn gör att du kan ta emot större hästkrafter och prestandaökning från andra ändringar som du gör till din Mustang, och kommer också att öppna upp en större mängd olika delar att välja mellan. Detta steg rekommenderas för experter bara som det är en mycket komplicerad procedur som permanent kan skada dina Mustang om de utförs på fel sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96181.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.