Lägga till ett trägolv till ett Cargo Van Area

täcker golvet i en last van med ved kommer att skydda den ursprungliga golvet från slitage av daglig användning. Tunga föremål ska markera och strecksats virket istället för van ursprungliga fabriksgolv eller lack. Ett trägolv kommer att förhindra verktyg och utrustning glider omkring och överföra så mycket som de gör med en original, metall golv. När veden slits ut, kan den lätt bytas ut för att fortsätta att skydda golvet. Saker du behöver
kartong
Silvertejp
Utility kniv
Själv Plywood
skruv
Drill
Borrspetsar
Cirkelsåg
Sticksåg

Visa fler instruktioner
1 kartong

Place i van golvet för att skapa en mall för markering och skärning av plywood. Skär runt hjulsidor eller några böjda områden som sträcker sig över golvet. Om det behövs, för att tejpa flera bitar av kartong tillsammans få golvet form som önskas. Markera på platser för mallar för skruvens hål som ska borras och används för att fästa plywood till van golvet.
2

Placera kartong mallen ovanpå plywood. Markera kanten på mallen och platserna skruv på plywood, med hjälp av mallen som guide.
3

Använd cirkelsåg och sticksåg för att skära plywood till den exakta formen av mallen. Lägga plywood på van golvet.
4

Borra hål genom plywood och last van s metal golvet. Justera borren så att det inte sticker under van golvet och slå något undertill av en slump.
5

Fäst plywood till last van golvet med de självgängande skruvarna. Använd så många skruvar som önskas för att förhindra förflyttning av plywood.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85803.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.