DIY KVH TracVision R5

Den TracVision R5SL är en satellit som utformats speciellt för att användas av RV-ägare som vill kunna titta på tv medan de är på väg. Den 12-tums maträtt är installerat på din RV, och kan ge innehåll från skålen nätverk, DirecTV och Bell TV medan du är på språng. Även om du kan få TracVision R5SL professionellt installerat på din RV, kan du också göra R5SL installationen själv och spara lite pengar. Saker du behöver
Electric drill
5mm, 4mm och 2,5 mm borrkronor
19mm hålsåg och borrspets
Phillips-huvud och platt-head skruvmejslar
Silikontätning
75 ohm RF-kabel
Avbitare
Fasteners
7/16 fast nyckel
Augat IT1000 kontakt installationsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats på taket där du vill montera KVH TracVision R5. Tänk på att det behövs en tydlig bild av den södra himlen, så du kommer att vilja hålla det borta från eventuella hinder på ditt tak, såsom luftkonditioneringar.
2

Ta bort de två tie-wrap sjöfart begränsningar från botten av antennens bottenplattan med hjälp av de skärande tång. Efter avlägsnande, täta tie-wrap hål med pluggar som finns i din TracVision R5 kit.
3

Applicera konstruktionsbindemedel till de tre fästplattorna på botten av antennen, och placera antenn på taket av din RV. Du kommer att vilja se till att pilen på framför antennen pekar på framsidan av din bil.
4

Använd fästelement för att fästa antennens monteringsplattor till din RV: s tak.

5

Seal alla fästelement med silikon.
6

Använd brytarplattan monteringsmallen finns i din KVH TracVision R5 kit för att skära ett hål i taket för att placera switchplate. Borra 2,25 mm hål i varje monteringshål plats, som är markerade på mallen, att använda för att fästa switchplate senare.
7

Route din RF-kabeln ner genom taket, och sedan försegla hålet med vikbar ventilator ingår i ditt KVH TracVision kit. Anslut ena änden av RF-kabeln till din antenn, och den andra till mottagaren i din RV.
8

Anslut brytarplattan och antenn på taket av din RV.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87631.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.