Ford bromsstyrning Installationsinstruktioner

En broms styrenhet används för att styra en trailerns elektriska bromssystemet. Ansluten till makten av dragfordonet samt elektroniska ledningar broms, oftast elektronisk broms styrenhet är placerad inom räckhåll för föraren. Elektronisk broms regulatorer kan justeras för att variera kraften i de elektriska bromsar när bromspedalen trampas ner eller användas för att manuellt åt bromsarna. Ford-bilar, kan bogsera släp stora nog att behöva elektriska bromsar, tillverkas med en broms controller sele under förarsidan streck. Saker du behöver
Brake controller Begagnad Ford sele adapter kompatibel med broms controller
Skruvmejsel
Drill
Visa fler instruktioner
1

Look under förarens streck. Dra gratis vit fyra fronter kontakten inte ansluten till något. Det kan finnas ett gummiband säkra en spole av trådar på pluggen. Låt pluggen att hänga vid full utbyggnad av ledningar.
2

Anslut bromsen regulatorns Ford sele adaptern i vit fyra fronter plugg. Selen adaptern kan du ansluta bromsen styrenheten till den vita fyra fronter plugg. Anslut den andra änden av selen i bromsen styrenheten.
3

tag bromsen styrenheten och placera den på den plats du tänker montera fästet broms controller. Detta gör att du kan vara säker på att kablarna kommer att vara av tillräcklig längd för den avsedda platsen. Sitt i förarsätet och vara säker på att regulatorn är inom bekvämt räckhåll. Kontrollera den avsedda placeringen av styrenheten för att säkerställa att det inte hindra åtkomst att köra komponenter, t.ex. parkeringsbromsen, och kommer inte att hindra in-och utgång av fordonet.
4

Markera platsen för monteringsfästet. Skruva fast hållaren i plast streck. Om det behövs förborra något mindre hål.
5

Anslut bromsen handkontrollen till konsolen. Dra åt skruvarna. De flesta broms controller parentes kan du svinga bromsen styrenheten att ligga an mot instrumentbrädan när den inte används. Dra åt skruvarna hela vägen om du inte vill flytta bromsen styrenheten.
6

Anslut trailer kontakt till bilens bogsera plugg. Anslut släpvagnen. Har en assistent lyssna till släpfordonets elektriska bromsar som du trampar på bromspedalen. Bromsarna ska ansluta till och hum som den elektriska strömmen appliceras. Bromsen controller bör också ge en återkoppling svar. Broms controller svar typiskt visas i procent pålagd effekt eller med en signal ljus. Dra trailern långsamt upp till 20 miles per timme, sedan bromsa
7

. Justera känsligheten för bromsstyrningen enligt dina önskemål och riktlinjer tillverkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86876.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.