Hur man bygger Street Racing Hybridbilar

För dem som vill gå "gröna", eller helt enkelt för att spara ett par dollar på pumpen, har hybridbilar blivit ett populärt alternativ. Tyvärr för prestanda entusiaster, är det första de flesta tillverkare offra i jakten på ytterligare miles per gallon makt. Målgruppen för ett hybridfordon är i allmänhet inte intresserade av att köra fort, så kan företagen få med att producera bilar med lägre effekt än även de flesta ekonomi bilar have.A ren brist på makt, tillsammans med sin kraftigt ökad vikt på grund av batteripaketet , gör de flesta hybrider långsam och trög. I street races, kommer dessa bilar förlorar sannolikt, om det inte är mot en annan hybrid vehicle.The elektriska framdrivningssystem bakom de flesta hybrider är komplex och kan vara farligt för någon som inte är en skicklig tekniker. Av hänsyn till både enkelhet och säkerhet, kommer vi ändrar bara förbränningsmotorn att producera mer makt, och lämnar elmotorn som den kom från fabriken. Saker du behöver
Kall luft intakeExhaust componentsTurbochargerSuperchargerPerformance motor oilSummer prestanda tiresPlugs och wiresVarious modifieringar utseende
Visa fler instruktioner
1

gratis upp insug och avgas genom att installera en kall- luftintaget i motorrummet och genom att ersätta eventuella restriktiva beståndsdelar i avgaserna (såsom rubriker, ljuddämpare och katalysator) med höga flöden modeller. Dessa uppgraderingar presentera motorn med mindre motstånd när den försöker att suga in frisk luft, och gör samma när kolvarna försöka tvinga avgaserna ut ur motorn och ner rören. Inte bara kommer dessa förändringar bidra till att öka makten, de kommer också att förbättra gas körsträcka.
2

Uppgradera bilens däck till högpresterande modeller. De lager däck på de flesta hybrider är konstruerade för att ge så lite motstånd som möjligt när du flyttar. Dessa "lättrullande" slitbanan kan bidra till att öka miles per gallon, men de ger lite off-the-line dragkraft, vilket är avgörande för att minska din kvarts mil tid. Placering klibbiga däck på drivhjulen kommer att bidra till mer ursprungliga drivkraft som sedan kan byggas på för en kraftigt minskad tid.
3

Byt till en prestanda smörjmedel för motorns vevhus olja, växellåda vätska och differentierad vätska. En låg resistans syntetisk olja såsom Royal Purple eller Redline Synthetic minskar friktionen som drabbar de flesta av de rörliga delarna av drivlinan. Denna frihet tillåter motorn att accelerera snabbare och överföra mer makt till trottoaren. Ofta är dessa oljor också något öka bränsleeffektiviteten.
4

Byt tändstift stock tändstift och kablar med prestanda delar. Premium kablar överföra mer el från distributören på pluggar och prestanda pluggar ger en starkare gnista som antänder bränslet mer effektivt. Vid montering av nya tändstift, kom ihåg att gapet dem enligt biltillverkaren anvisningar.
5

Forskning vad eftermarknaden motorns inre delar är tillgängliga för just din motor. I vissa hybrider, är motorn exklusivt till bilen, och det kommer inte finnas några eftermarknaden prestanda delar tillgängliga. I en hybrid som använder en motor som också delas med en nonhybrid modell, blir det lättare att hitta prestanda delar. Två exempel på dessa delar skulle vara en mer aggressiv kamaxel eller polerade huvuden. Följ delen tillverkarens instruktioner för installation av dessa delar.
6

Installera en kompressor eller turbo för den största makt vinna. När den aktiveras, dessa enheter fungerar som kraftfulla fläktar, tvingar luft i motorn. Denna lag är känd som "påtvingad induktion." Normalt lägger en påtvingad induktionssystem ett internt resultat förbränningsmotorer i makt vinster på cirka 30 procent till 40 procent, beroende på motor och storlek på turbo eller kompressor. Ofta kan man se en ökning på 1 till 3 miles per gallon efter att en turbo, så länge du håller bilen i det lägre varvtalsområdet.
7

Lägg typiska street-racing tillbehör returresa . Även om dessa inte lägga till fordonets hastighet, är de ofta används på street racing bilar att utse sin status. Ändra utsidan av bilen med tävlings-band, en spoiler, bodykit eller en högljudd ljuddämpare låter andra chaufförer veta att din bil är inte slut och hjälper inrättat utmaningar du kan då vidta för att dra remsan.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82959.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.