Hemlagad Luftintag för en F-150

Ford F-150 är den mest sålda pickup truck i tillvaron med miljontals sålda sedan den första utgåvan 1948. F-150 hästkrafter har varierat sedan starten, från låga 100 s till över 350 hästkrafter. Om din F-150 inte verkar som det driver tillräckligt med ström ut, är ett enkelt sätt att lägga till extra hästkrafter för att uppgradera sitt system luftintag. Lägga till ett stort koniskt luftfilter till ett inloppsrör som flyttar när intaget får sin luft från att lägga ungefär 12 extra hästkrafter till din F-150: s motor. Du kan göra ditt eget system luftintag för att spara lite pengar. Saker du behöver
rör Luftintag Sida 2 silikon kontakten slangar Sida 2 slangklämmor
1 värmesköld
1 koniskt filter
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Placera silikon kontakten slangen på botten av den koniska luftfilter och fäst den genom att dra åt slangklämman med en skruvmejsel.
2

Placera skumisolering bård runt kanten av värmeskölden och sätt intaget röret in genom det stora hålet i värmeskölden.
3

Placera koniskt luftfilter på änden av inloppsröret som sticker in i värmesköld. Placera den andra slangen silikon-kontakt i andra änden av intaget slangen och dra åt slangklämman med en skruvmejsel.
4

Sätt massan adaptern luftflödet in i MAF-porten på insugningsröret och säkra den med dess medföljande skruvarna. Luftintaget Systemet är nu byggd. Du kan nu ta bort den gamla luftintaget och installera detta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86248.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.