Crate Motor FAQ

Motorer finns att köpa som antingen är delvis eller fullständigt konstruerade kallas "crate motorer." Ford, General Motors och Chrysler alla erbjuder motorer lådan, så gör många privata maskinbyggare. Crate motorer (eller motorer) är fördelaktigt för dem som antingen inte har tid eller kunskap att bygga en motor. Vanliga frågor (FAQ) gemensamma för lådan-motor konsumenter omfattar ofta de som är relaterade till design, funktioner, kostnader och garantier knutna till dessa produkter. Vilka program som Crate Motors konstruerade för?

Crate motorer konstruerade är för ett visst ändamål. Den mest populära låda motorn är för stock tillämpningar, som är utformade för att matcha specifikationerna för motorn i bilen ursprungligen var utrustad med. Crate motorer som har milt modifierade är också vanliga, och är nästan alltid utformade för ökad prestanda. Allt fler maskinbyggare gör även lådan motorer enbart för racing applikationer. Addera Vilka är funktionerna i en Crate motor? Med undantag av lådan motor för stock applikationer

, den största skillnaden mellan lådan motorer är det hästkrafter och betyg vridmoment, liksom storleken på motorn, kallad kubiktum förskjutning, eller "cid." Den cid av många lager motorer kan ofta ökas genom att använda en annan vevaxel och utvidga hålet i cylindrarna. Generellt gäller att ju större den cid, desto mer ström motorn kommer att producera. Crate motorer finns också med antingen en förgasare eller bränsleinsprutning bränsleavgivningssystem.
Vad är skillnaden mellan en delvis monterad Crate Engine och en nyckelfärdig Crate Engine?

Majoriteten av lådan motorer kommer bara delvis monterad. Dessa låda motorerna har de flesta av de nödvändiga komponenterna, men tillåter köparen att skruva på de återstående delarna av hans eller hennes val, såsom bränsleavgivningssystem och distributör. Vid den andra änden av den extrema är "turn key" låda motorer. Som namnet antyder är dessa motorer färdigmonterad. När skruvas in i fordon motorrummet, dessa motorer startar utan någon avstämning eller ytterligare delar. Addera Hur Crate motorer varierar i kostnad?

Ersätta lager lådan motorer är billigast, medan motorer avsedda för racing är den dyraste. Generellt gäller att ju mer makt motorn producerar, desto högre blir kostnaden. Crate motorer finns tillgängliga som har en liten blockstorlek, men producera kraft jämförbar med en större motor. Den viktbesparande inslag av en mindre motor som ger stor motoreffekt är särskilt attraktiva för racers, men kostnaderna för dessa mindre motorer är större än med en större och därmed tyngre, motor med samma effekt.


Gör Crate motorer kommer med en garanti?

Mest låda motorer har någon typ av garanti från motorns byggare, men garantier varierar kraftigt. Ersätta lager låda motorer nästan alltid ha den längsta garantin. Garantier för låda motorer sträcker sig oftast bara för en viss tid eller körsträcka. Till exempel kan en låda motorns garanti pågå i 30 månader, eller 50.000 miles, vilket som kommer först. Generellt producerar mer effekt i motorn, desto kortare garantitiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94988.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.