Lägga Hästkrafter till en 300C Supercharger

Chrysler 300 är en av en utvald grupp av bilar som kan spåra sina anor tillbaka till mitten av 1950-talet. Sedan introduktionen 1955 och återinförandet nästan 50 år senare, har 300 genomgått ett antal förändringar, inte bara till det yttre styling men till Hemi motorn under huven. Medan Hemi producerar generösa mängder av hästkrafter och vridmoment i lager formulär, kan installationen av ett fåtal relativt billig bolt-on uppgraderingar ökar märkbart hästkrafter produceras av V-8 motor i 300C. Saker du behöver
Aftermarket avgassystemet
Performance chip
Aftermarket luftintag systemet
Visa fler instruktioner
1

Byt 300C system lager avgaserna med en högpresterande eftermarknadssystem. Det bredare diameter rörledningar av eftermarknaden systemet kommer att möjliggöra ett enklare flöde av avgaserna från motorn och ger en reduktion av mottrycket i det övergripande systemet. Minskningen av mottryck och förbättrat flöde av avgaser gör det möjligt för 300C att producera mer hästkrafter. Eftermarknaden systemet också kommer att ge 300C en mer aggressiv och sportigare avgassystem tonen.
2

Ändra 300C-aktien luftintag systemet med en eftermarknad systemet utformat för att maximera flödet av luft in i motorn. Det ökade flödet av luft kommer inte bara stöd i produktion av mer hästkrafter men kommer att förbättra bilens bränsleekonomi.
3

Alter bilens elektroniska styrenhet genom att fästa en eftermarknad prestanda chip. Detta kommer att ändra programvaran som ansvarar för styrning av motorns funktioner så att mer hästkrafter produceras. Många marker öka prestandan överlag genom att ändra bränsle och tändning kartor och höja maxgränsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85719.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.