Hur man installerar Harley Stock Exhaust

Du kan få olika typer av avgas beroende på vad du vill åstadkomma. Några olika typer av avgas är korta Dra Rör med stor diameter Öppet Pipes, långa raka rör, Sanna dubbelmontage, och Slip-Fit Ljuddämpare för att nämna några! Vissa skapar ett högre ljud, medan andra gör för en tystare mer avkopplande åktur. Det handlar om personliga preferenser. Läs om hur du installerar lager avgaser på din Harley. Instruktioner
Hur man installerar Harley Davidson Exhaust
1

Leta grenröret på framsidan av motorn.
2

Leta grenröret och avgöra vilken storlek skiftnyckel kommer du behöver. Se också till att du har rätt fjädrar som behövs vid montering ihop bitarna, liksom de ringar som ansluter från avgaserna till motorn. Dessa ringar skapar en tätning och är mycket viktiga för trycket från luftflödet.
3

Bolt avgaserna i läge. Du kommer att se områden där det ska skruvas ned. Se till att du ger bultarna tillräckligt vridmoment, eftersom cykeln makt kan lätt lossa bultarna. Inte bang skiftnycklar mot avgas emedan avgaserna repor lätt.
4

Anslut den långa "avgassystem tips" till "rubriker", dessa är anslutna till "Manifold". Det kan vara lite knepigt vävning avgaserna runt ramen och andra delar av cykeln. Var försiktig och använda en del finess, kommer avgaserna repa och buckla om du inte är försiktig.
5

Dra åt skruvarna igen. Applicera fjädrarna i de nödvändiga ställen och ge den en fast shake och se till att systemet är på riktigt. Starta cykel och lyssna efter eventuella väsande ljud, eftersom detta skulle vara ett avgassystem läckage. Kontrollera alla områden som ansluts se till att tätningen är tät. När du byter ut avgaser måste du finjustera och bestycka din förgasare. Om din cykel är en EFI modell du behöver för att ta det till generalagenten för att få det mappas om att kompensera för den fria andas avgaser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94894.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.