Hur Wire en Miata Trailer

Om du är en Mazda Miata entusiast och vill ibland bogsera små laster, kan du koppla en liten autocross trailer för bogsering. Den Miata kom till platsen 1990, fyller den kompakta bilen tomrummet efter MGS och spindlar Fiat från 80-talet. En liten trailer, blygsamt laddade, kan fästas på din Miata s dragkrok. Var noga med att följa tillverkarens anvisningar när du laddar din släpvagn. Saker du behöver
4-vägs sele släpvagnskablage, Wishbone typ med gul /brun och grön /bruna buntar tråd
Skruvmejsel
Liten skruv
Tänger
Lödkolv och lödtenn
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Lay ledningsnätet nära dragkrok tungan. Fäst änden av den vita ledningen till släpvagnen tungan. Om vita kabeln har en ring terminal, infoga en liten skruv genom terminalen, och fästa den gängade grundstötningen hålet på släpvagnen tungan. Om den vita ledningen är utan ring terminal, band 1/2 tum av isoleringen från änden, och skruva ner kabeln till släpet tungan.
2

Sprid ut kablarna längs släpet. Lägg den gula ledningen och en av de bruna kablarna längs den vänstra sidan av släpvagnen. Lägg den gröna tråd och andra bruna kabeln längs den högra sidan. Klipp kablarna till sidorna av trailern, sträcker överskottet ut, förbi den bakre delen av släpvagnen. Addera 3

Wire de varselljus på vardera sidan av vagnen. För att göra detta, ta en 1/4-tums segment av isoleringen från varje bruna ledningen nära sin respektive rinnande ljus. Crimp varje kör ljusets ledaren till den exponerade delen av brun tråd. Om inga krympanslutningar ingick med sele, löda varje rinnande ljus gör att den exponerade bruna trådsegmentet. Wrap eltejp runt anslutningarna.
4

Wire vänster blinkers och bakljus. Den gula tråden och den vänstra bruna tråden klipps på sidan av vagnen. Klipp bort överflödigt tråd och band 1/2 tum av isoleringen från de gula och bruna trådar. Sätt den gula tråden i vänster blinker terminal på baksidan av svansen lätt montering. Sätt den bruna kabeln till den intilliggande bakljus terminal.
5

Wire höger blinkers och bakljus enligt samma förfarande. Klipp bort överflödigt tråd och band ändarna. Anslut den gröna kabeln till höger blinkers terminal och den bruna kabeln till bakljuset terminalen.
6

Fäst selen släpvagnskablage till din Miata s kabelhärvan. Kontrollera att blinkers, kör, svans och bromsljus fungera korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86738.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.