Hur man bygger en CB antenn för gratis

En ny radio-antennen kan vara dyrt, men det finns sätt att göra en själv och spara pengar. Det är även möjligt att göra en CB radioantenn gratis om du kan rädda lämpliga elektriska komponenter. De flesta delarna är ganska vanligt, så de borde inte vara alltför svårt att komma med. När du har komponenterna på plats, kan du montera antennen i en begränsad tid. Saker du behöver
5 längder 102-tums antennen
eltejp
50 Ohm koaxialkabel
String
Klädhängare
Visa fler instruktioner

1

Sök ditt hem för de mer grundläggande komponenter som används för att bygga antennen. Du kommer sannolikt att kunna hitta eller låna eltejp, snöre och en klädhängare. De viktigaste elektriska komponenter som du behöver är fem längder 102-tums antennkabel, eller en längd som kan skäras i fem längder. Du behöver också en 50 Ohm koaxialkabel. Om du inte kan hitta eller låna dessa ledningar och kablar, kan du få gratis prover från vissa företag, eller möjligen plocka upp några överskott fri tråd och kabel från företag.
2

Använd eltejp för att ansluta ena änden av en 102-tums längd på antennen till mitten av ena änden av koaxialkabeln. Addera 3

Tape de fyra andra längder av tråd på utsidan av samma ände koaxialkabeln. Dessa ledningar kommer att fungera som din radials och kommer att hänga ner när antennen sätts upp.
4

Knyt en sträng i slutet av tråden ligger i centrum av koaxialkabeln och häng upp och knyta den till den gren av ett träd eller annat föremål. Se till att de fyra andra kablarna hänger ner men inte röra marken.
5

Anslut den återstående änden av koaxialkabeln till antennkabeln uttaget på framsidan av CB radiomottagaren.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86317.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.