Hur får man fler hästkrafter för din Jeep

Den jeep varumärke är ett av de mest erkända märken i världen. Under årens lopp har företaget gjort massor av olika modeller och olika versioner av dessa modeller. Jeepar är också populära kandidater för modifiering och trimning, med en stor eftermarknad att förse ägare och entusiaster Jeep i denna utpräglat amerikanskt varumärke med bara om någon prestation del som de behöver eller vill ha. Det finns flera sätt att få mer makt från en Jeep motor - från billigt till dyrt. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en prestanda avgassystem. Nästan varje motor som någonsin gjorts kan dra nytta av en större diameter avgassystem. I lager formulär, Jeep avgaser begränsa flödet av avgaser från motorn. En större diameter avgassystem och prestanda ljuddämparen kommer att låta motorn gå mer effektivt och göra mer kraft i processen. Ett avgassystem bör installeras av en professionell ljuddämpare shoppar, eftersom det tar speciell svetsning och skärande verktyg
2

Installera rubriker i stället för lager fabriken grenrör. Liksom lager avgaser, flödar grenröret på en Jeep inte så bra. Manifolds gjuts, har mindre interna passager och ojämna ytor, som hämmar ett smidigt flöde av avgaser. En rörformig sidhuvud, å andra sidan, och har stor diameter slang och smidigare väggar. För att installera rubriker, ta bort grenrören där de bult till huvudet på vardera sidan. Installera rubrikerna i deras ställe.
3

Installera en större förgasare på äldre, carbureted jeepar. Ett bättre avgassystem och rubriker gör att du kan dra nytta av att lägga mer bränsle till motorn. På förgasarmotorer, är det bästa sättet att göra detta för att installera en större, mer resultatinriktad carb. Tänk på att din bränsleekonomi negativt kan påverkas av mer förgasning.
4

Omprogrammera ECU (motorstyrenhet) eller installera en prestanda chip. Vilket du går med kommer att bero på året för din Jeep, och naturligtvis detta gäller endast Jeepar som är ny nog att ha motorer som styrs av en dator. En föreställning återgivning till datorn eller ett nytt chip kommer att ändra tidpunkten för motorn och hur mycket bränsle och gnista det blir för en prestandaförbättring.
5

turbocharge eller överladda motorn. Detta är oftast en fristad för dem som söker en monstruös effektökning, men är också en av de mest effektiva sätten att gå om det. Tvingad induktion tvingar in luft i motorn från insugssidan (överladdning) eller på avgassidan (turboladdning). Detta är också en av de dyrare och komplicerade metoder för att få ut mer effekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95445.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.