Bil Ändra Tips

Ändra din bil för att skapa en egen bil är ett bra sätt att sticka ut från mängden. Visa din personlighet och få uppmärksamhet när du kör på vägen eller sitter i en parkeringsplats. Du kan modifiera din bil på flera sätt, inifrån och ut. Du kan även modifiera motorn och förbättrar din bils prestanda. Interiör

bilens interiör är där du tillbringar merparten av din tid, så det borde vara trevligt, bekväma och inbjudande. Från och med komfort, kan du uppgradera din sittplats material av tyg eller vinyl till fina lädersäten. Flera eftermarknaden företag kan leverera färdigskurna omslag skinn (faktiska säte material, inte bara billiga covers) till dig eller din tapetserarverkstan. En tapetserarverkstan kan sedan skära bort det gamla materialet och ersätta det med det nya skinn.

Interiör tillbehör är ett bra sätt att lägga till komfort och stil på din bil. Lägga till en ny CD-spelare, TV, förstärkare, högtalare eller GPS-enhet kan tillföra värde och använda till din bil. Lägga dessa tillbehör inte bara gör din bil roligare, men ökar andrahandsvärde om du bestämmer dig för att sälja den. Addera Exterior

utsidan av din bil är vad alla ser först och lämnar det första intrycket. Den mest uppenbara ändringen du kan göra är att ha en anpassad färg jobb sätta på din bil. Om en anpassad färg jobb är utanför din prisklass, kan du sätta vinylgrafik i olika former eller med bilder på din bil. Dessa bilder kan tas bort och ändras när du kommer upp med en ny idé. De kostar också tusentals dollar mindre än en anpassad färg jobb.

Annan yttre modifiera tips är att ersätta fabriken hjul och däck med större fälgar och däck. Lägga nya fälgar till din bil kan dramatiskt förändra det övergripande utseendet på bilen. Aftermarket fälgar finns i tusentals design och finish.
Prestanda

Ändra en bil skulle inte vara komplett utan att lägga makten. Ett bra ställe att börja på nästan alla fordon är luftintaget. Eftermarknad luftintag kit finns för nästan alla modeller av fordon, inklusive lastbilar. Dessa satser kan lägga hästkrafter och ge svalare luft till dina fordon motor, ökad livslängd och prestanda.

En eftermarknad avgassystem är en populär modifikation eftersom det inte bara ökar hästkrafter, men det tillför ett unikt ljud till din bil. Avgassystem kan sättas på av någon mekaniker butik med svetsning kapacitet. Kontrollera att avgassystemet inte är för högt eller du kan ticketed för det av polisen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94981.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.