Hur styr jag Exhaust Heat på en 2007 Softail?

Termen "Softail" är ett registrerat varumärke som tillhör Harley-Davidson motorcyklar. Alla Harley-Davidson Softail motorcyklar har en bakre svängarm som utnyttjar dolda chocker för att minska vibrationer från vägen. Modellerna har V-Twin motorer som avger mycket värme genom avgasrören. Värmen orsakas av explosionerna inuti förbränningskammaren. Du kan styra värmen, som kommer från dina rör, med avgasröret isolerande wrap. Denna försvarslinje håller värmen i rören från att bränna dig när du rider. Saker du behöver
Avgassystem wrap
Fyra bandklämmor
vass mattkniv
Visa fler instruktioner
1

Använd en skiftnyckel för att ta bort de två skruvarna som fast den främre avgasröret till främre cylinderhuvudet. Använd en skiftnyckel för att ta bort de två skruvarna som håller fast den bakre avgasröret till den bakre topplocket.
2

Följ rören från topplocken tills du hittar Lambdasonderna. Den exakta monteringsplats kommer att variera, beroende på vilken modell av Softail och vilken typ av installerade rör. Ta Lambdasonderna från rören med en skiftnyckel. Fortsätt att följa rören tills du hittar fästet som håller fast avgasröret till motorcykelns ram. Använd en vanlig skiftnyckel eller en insexnyckel, ta bort fästet på avgasrör. Varje rör har en packning placerad mellan änden av röret och topplocket.
3

Rengör avgasrören med en våt trasa, för att ta bort smuts. Torka av dem med en handduk. Instängd smuts mellan röret och wrap kan resultera i fukt bygga upp, så småningom orsakar röret att ruttna.
4

Lägg ut en uppenbarad rulle av avgaser wrap i en ren hink vatten. Ta bort skalet från vattnet. Rulla avgaserna wrap tillbaka upp. Detta gör det lättare att rulla den lindas runt röret.
5

Placera ena änden av omslaget vid slutet av avgassystemet, där den möter cylinderhuvudet. Komplett flera wraps runt röret. Överlappa varandra wrap med 50 procent. Efter två eller tre varv, säkra bandklämman över änden av förpackningen och dra åt med en skruvmejsel. Detta säkrar omslag till röret. Fortsätt att linda röret, överlappande med 50 procent, tills du täcker ungefär ½ av röret.
6

Klipp bort överflödig wrap, med en vass mattkniv. Placera en bandklämma över änden av omslaget. Dra den på plats, med hjälp av en skruvmejsel.
7

Placera avgasröret så den våta wrap kan torka i 24 timmar.
8

Upprepa processen med det andra röret , och låt det torka i 24 timmar. Montera rören tillbaka på Softail.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86916.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.