Hur Airbrush Paint Cars

Måla en bil kan vara roligt och givande och nödvändigt. Oavsett om du bara försöker att förändra den yttre färgen, vill lägga till roliga dekaler, eller om du behöver röra upp en buckla eller skrapa, en av de mest populära tekniker som används för att måla bilar airbrushing. Airbrushing är ett användbart verktyg för att lära sig, även om det kan ta lite tid att bemästra. Se till att du är bekant med airbrush och airbrushing tekniker innan du försöker måla din egen bil. Saker du behöver
Maskering eller målartejp
Airbrush
Airbrush-klar färg
Klarlack airbrush spruta
klibbduk
ansiktsmask
Clear skyddsglasögon

Visa fler instruktioner
1

Öva dina airbrush tekniker innan du försöker airbrush dig bilen. Se till att du är bekant med de verktyg som behövs för att slutföra uppgiften, inklusive airbrush och airbrush pistol samt olika munstycken och färger.
2

tvätta, rengöra och torka bilen noggrant. Torka fordonet med en klibbduk, som inte kommer att lämna överskott fibrer eller skräp bakom som kan påverka din applicering.
3

Parkera bilen i ett väl ventilerat område, och sätta på din ansiktsmask och skyddsglasögon för säkerheten. Du vill inte få färg i munnen eller ögonen, eller andas in någon rök. När airbrushing, alltid bära skyddskläder.
4

masken områden av ditt fordon som du inte vill måla tillämpas, såsom krom, fönster eller speglar. Maskering av områden består av att sätta plastfilm eller papper ner och sedan följa dem till din bil med maskering eller målartejp. Se till att arken av papper eller plast inte slits och att tejpen trycks ner platt. Ett skikt av färg på din bil
5

Airbrush. Detta kommer att vara din grundfärg. Vid tillämpning av färg, håll airbrush ca 6 inches bort och täcker ett område på din bil mätning ca 2-3 kvadratmeter (detta mått kan varieras beroende på hur bekväm du känner dig med penseln, och det kommer att minska i storlek om du bara gör touch-ups) innan vi går vidare till ett nytt område. Spraya från toppen av fordonet till botten, applicera ett jämnt, jämnt skikt som du går. Låt pälsen torka, vilket kan ta upp till 24 timmar.
6

Torka din första lagret av grundfärg med en fräsch klibbduk, vilket kommer att eliminera eventuellt skräp som kan ha etablerat sig på bilen under torkningsprocessen.
7

Spraya en andra lager färg över baslack. Använd samma teknik som du använde i steg 4 för att förflytta sig från en del av bilen till en annan. Låt det andra skiktet torka i cirka 24 timmar.
8

Lägg ett tredje skikt av färg om du vill. Det rekommenderas av inte nödvändigt. När detta skikt är torrt, använd klarlack spray att spraya på din bil för att ge det en blank lyster.
9

Låt klarlack för att torka. Efter ca 12 timmar, ta bort maskeringstejpen och andra material maskering. För att göra detta, ta bort all tejp som inte har täckts av färg. När du har tagit bort det, drar långsamt på bandet som har färg på den. Dra försiktigt hjälper till att hålla färgen från fjällning eller peeling som du tar bort tejpen. Se till att inte instegsskydd eller gnugga nyligen ansökt måla med handen eller tejp, som kan fördärva den och förstöra utseendet. Efter att ta bort tejpen, bli av med den, och låta bilen (särskilt klarlack) för att avsluta torkning i ca 12 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84011.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.