Hur man installerar ett Kool Vue kallt luftintaget

Automobile entusiaster letar alltid efter sätt att öka prestanda och effektivitet i sina bilar och lastbilar. Ett prisvärt sätt att göra detta är att installera en Kool Vue kall luftintaget, som matar kall, väl filtrerad luft till bilens förbränningsrum, vilket ökar effekt och prestanda. En annan fördel med dessa system är att de är lätta att installera, vilket innebär att du inte bara spara med det låga priset av delar, men du kan spara dig ytterligare $ 100 eller mer på installationen. Saker du behöver
Skruvmejsel
Kool Vue intag kit
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Koppla alla kablage och slangar från införningsanordningen. Detta är den del av intaget från spjällhuset upp till, och inklusive, luftfilterhuset.
2

Leta klippen som håller luftfiltret bostäder tillsammans och frigöra dem. De flesta bilar kommer att ha två clips.
3

Kontrollera om bultarna som fäster luftfiltret bostäder till kroppen av bilen och ta bort dem med en skiftnyckel. Det kan också vara en slangklämma fästa luftfiltret till resten av intaget församling, om så är fallet, lossa slangklämman så att du kan ta loss filtret
4

Ta bort luftfiltret och. luftfilterhus.
5

Använd en skruvmejsel för att lossa slangklämman som fäster införningsanordningen till spjällhuset.
6

Avlägsna införningsanordningen.

7

Kontrollera gamla införningsanordningen och området innanför din motorrummet för att se till att inga gummitätningar drogs ut medan du tar bort det gamla intaget. Om de var, ta bort dem från den gamla intag och lägg tillbaka dem i sina rätta ställen.
8

Inspektera nya intag och kontrollera om den har egna sensorer för urkopplade kablagen att plugga in eller om den har helt enkelt hål. Några nya intag kommer att ha sina egna sensorer medan andra kräver att du drar ut de gamla i ditt tidigare intag och placera dem i den nya. Om din nya intag kräver gamla intaget sensor, sedan växla dem över nu.
9

Placera den nya intag enheten i motorrummet och koppla den till spjällhuset med gummi kopplingen tillhandahålls och två slang klämmor, en för varje sida av kopplaren. Dra åt slangklämmorna nog så att införningsanordningen inte ramlar av, men dra inte åt den helt.

Bolt intaget enheten på kroppen av bilen med alla fästen medföljer i satsen. Vissa kit kommer med sina egna bultar, medan andra kräver att du använder dem från gamla intag.
10

Återanslut alla givare och slangar.
11

Dra åt alla anslutningar och kontrollera att intaget inte vidrör andra delar av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83425.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.