Hur man programmerar en Ridgeline Keyless Entry Remote

Sedan mitten av 1990-talet, har många bilar runt om i världen varit utrustade med keyless inresa fjärrkontroller programmeras för bilar. Keyless fjärrkontroller, även finns på den populära Honda Ridgeline SUV, tillåter ägarna att starta motorn, pop deras stam, låsa sina dörrar eller låter sina horn på distans, från så långt som ett par hundra meter från bilen. En nyckellösa fjärrkontroll levereras som standardutrustning med vissa ridgelines, eller man kan köpas separat och programmeras för fordonet med hjälp av Hondas standard programmering instruktioner. Instruktioner
1

Ange din Ridgeline med alla fjärrkontroller som du vill programmera (upp till tre), sitta i förarsätet och kontrollera att dörrarna är stängda och olåsta.

2

Sätt in nyckeln i tändningslåset och vrid om nyckeln två klick åt höger till "On" läge.
3

Tryck låsa eller låsknappen på din Keyless fjärrkontroll.
4

Förvandla din nyckel tillbaka till "Off" och sedan tillbaka igen till "On" läge.
5

Upprepa steg 3 genom fyra två gånger, trycker på låsa eller låsa upp knappen på fjärrkontrollen och sedan vrida tillbaka nyckeln av och på. Gör detta totalt tre gånger.
6

Tryck på lås eller lås upp-knappen på fjärrkontrollen igen och vänta på bilens lås att signalera programmeringen genom att avge ett klickande ljud.

7

Tryck på låsknappen på den första fjärrkontrollen som skall programmeras, vänta låsen att svara, och göra samma sak med dina kommande två fjärrkontroller för att programmera in dem i bilens minne. Dina fjärrkontroller kommer nu vara redo att använda med din nyckellösa låssystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83723.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.