Hur man programmerar en Keyless Entry Remote för en Mazda Tribute

Mazda Ford-Escape bygger SUV, Tribute, har sålts sedan 2001. De flesta modeller är utrustade med fjärr-keyless inresa. Detta system fungerar genom att sända en trådlös signal mellan fjärrkontrollen och bilens keyless-system för inresa. Om du vill programmera en extra fjärrkontroll, eller om du har förlorat ditt ursprungliga, kan du matcha ytterligare fjärrkontroller till Tribute system. Instruktioner
1

Samla alla dina fjärrkontroller, även sådana som redan är programmerade. Sitt ner i din Tribute och stäng dörren.
2

Sätt nyckeln i tändningslåset modulen. Vrid nyckeln bakåt till "Lock". Cykel nyckeln mellan "Lock" och "Run" (läge tre) åtta gånger snabbt, slutar på "Run"-läge. Proceduren måste utföras inom 10 sekunder för att vara framgångsrik.
3

Lyssna för dörrar att låsa och låsa upp, bekräftar programmeringen. Om de inte gör det, ta ur nyckeln och börja om.
4

Tryck på valfri knapp på keyless inresa fjärrkontrollen. Dörrarna kommer att låsas och låsas upp för att bekräfta att signalen tas emot. Tryck på valfri knapp på ytterligare fjärrkontroller, inklusive de som ursprungligen planerats. Starta programmeringen rensar lagrade minnet.
5

Vrid nyckeln bakåt till "Lock". Lämna det i detta läge för ca 20 sekunder. Dörrarna kommer att låsa och låsa upp, vilket signalerar att du har avslutat programmeringsläge. Vrid nyckeln till det andra läget ("Off") och ta bort den från tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84020.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.