Hur Soup upp din bil

Om du inte är nöjd med den makt som du får från din bil, behöver du inte sälja den och uppgradera till en snabbare modell. Istället. Du kan förbättra det genom att anpassa prestationsbaserade optioner. Många typer av modifieringar kan soppa upp en bil och ge den mer kraft. Vissa är billiga och lätt för en gör-det-själv mekaniker. Andra kan kräva professionell hjälp. Instruktioner
1

Installera ett nytt luftfilter i bilen. En bättre luftfilter förbättrar makt eftersom det ger mer luft till förbränningen. Ett smutsigt luftfilter minskar bränsleeffektivitet, så det är viktigt att byta luftfilter regelbundet, i alla fall. Ett högt flöde-filter kan ökad makt. (Referens 1)
2

Sätt ett nytt avgassystem på din bil. En högpresterande avgassystem kan ge tre fördelar. Det kan förbättra bilens utseende, kan det förbättra bilens ljud signatur, och det kan öka hästkrafter med så mycket som 15 procent. (Referens 2)
3

Installera prestanda cylinderhuvuden. Om ditt lager cylinderhuvuden har bara ett intag och en avgasventil, så får man inte maximal effekt från motorn. Investera i prestanda huvuden som har totalt fyra ventiler per cylinder för att öka din hästkrafter. (Referens 3)
4

installera ett chip i bilen som kommer finjustera elektriska system för att maximera effekten. Ett nytt chip kan förprogrammeras, eller en tekniker kan programmera den till egen melodi motorns inställningar. Du kanske behöver professionell hjälp med detta, men eftersom datorer styra de flesta motor-och förbränningsanläggningar i alla nya bilar, justera inställningarna för maximal effekt är viktig. (Referens 4)
5

kosmetiska och fysiska förändringar till din bil. En trimmad upp motorer är inte alls lika roligt om din bil inte ser den delen. Anpassad färg och en anpassad inredning fullfölja omvandlingen. Det finns några fysiska förändringar du kan göra som kommer att förbättra prestandan, som att lägga en spoiler och minska vikten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85679.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.