Lägga Hästkrafter till 6,0 Ford Diesel Trucks

Den 6,0 Ford powerstroke turbo diesel är en fantastisk motor som är robust och full av kraft. I lager trim det är perfekt för många människor, men för andra, det finns mer att önska. Lyckligtvis är de 6,0 en perfekt plattform för att modifiera och öka hästkrafter och vridmoment. Många av de uppgraderingar som du kan utföra på lastbilen är relativt snabb och enkel och tillsätt en hel del makt. Saker du behöver
Air Intake
Exhaust Chip systemet
eller tuner
Uppgraderad turbo
Visa fler instruktioner
1

Byt box stock luften med en kall luftintaget. Detta kommer att möjliggöra en tätare luftintag avgift för att komma in i motorn och kommer lätt öka hästkrafter och vridmoment.
2

Byt lager avgaserna med en eftermarknaden en. Beståndet avgaserna är liten i diameter och är mycket restriktiv. Eftermarknaden avgaser är större i diameter och ge mer avgaser att strömma ut från motorn, vilket i slutändan kommer att tillåta turbon att snurra med en högre hastighet för att öka kraften. Addera 3

Flash motorstyrningen enheten så att den ökar turbotryck och justerar timing och bränsleinsprutning. Det är mycket enkelt att göra och är snabb. Att bara köpa en "tuner" från en eftermarknad leverantör och ansluta den till din OBD diagnostiska porten och gå igenom kommandona på radion. Du kan välja en "prestanda"-läge och även återgå till lager-läget när du vill spara bränsle.
4

Uppgradera turbon när de tidigare uppgraderingar fortfarande inte har gjort det åt dig. En uppgraderad turbo kommer att möjliggöra mer luft att komma in i motorn, vilket kommer att öka hästkrafter och vridmoment. Uppgradera turbon är lite mer engagerade i termer av installation men är hanterbar med viss kunskap om fordonssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83501.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.