Hur du anpassar en 1993 Truck Sonoma Pickup

Det finns många eftermarknaden och prestanda företag som gör tillbehör och delar för 1993 GMC Sonoma pickup. Den Sonoma modellen avbryts men fortfarande en stöttepelare på den anpassade lastbilen scenen. Tillbehör görs för inredning, exteriör, fjädring och andra områden i Sonoma. Anpassa pickup kan också innebära att lägga ny färg eller grafik. Vissa tillbehör kan installeras hemma medan mer omfattande anpassning bör göras endast av en tekniker. Instruktioner
1

Swap den lilla fabriken fälgar och däck ut för nya, större eftermarknaden fälgar och lågprofildäck. För Sonomas, är en 18-tums fälg och en mycket låg profil däck det största som kan användas utan att skära ut de inre fendrar.
2

Ha utomhusfärg på Sonoma ändrats till en egen färg eller ha mönster eller grafik målade på den befintliga färgen. Vinylgrafik är ett annat alternativ för anpassade exteriör design. De är billigare än en färg jobb och kan tas bort när som helst.
3

Alter upphävandet av 1993 års Sonoma med en främre och bakre sänkningssats. En lift kit kan användas för att höja det, men de flesta Sonoma ägarna väljer att sänka trucken. Dessa paket kommer med instruktioner, men om du inte har en hel del erfarenhet inom mekanik, är det bäst att lämna det här jobbet till en professionell.
4

Lägg en eftermarknad stereo och högtalare till din Sonoma. Förlängda hytten Sonomas har ett litet område baksätet, men det rymmer flera stora högtalare för en mycket anpassad ljudinstallation.
5

Förbättra prestanda Sonoma med add-on delar. Ta bort rutan fabriken luften och filtrera och ersätta den med en prestanda luftintag och filter. Lägg ett lustgas kit eller få ett installerat av en mekaniker att snabbt öka hästkrafter mellan 50 och 100 hk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85938.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.