Hur Pinstripe en Auto

Lägga pinstripes till din bil är ett bra sätt att ge det lite extra stil med minimal kostnad. Äldre fordon kom ofta med pinstripes från fabriken, även om de flesta moderna bilar är inte utrustade med dem. Pinstripes kan hittas i basfärger på lokal bildelar butiker eller kan beställas online i nästan vilken färg som helst. Pinstripes kan tillämpas på under 30 minuter av en enda person. Saker du behöver
Handduk
Tvättsprit
Pinstripe kit
Brukskniv
Värmekanon
Visa fler instruktioner
1

Torka området längs båda sidor av bilen där pinstripes kommer att placeras. Detta är vanligtvis längs överkroppen linjen, bara några inches nedanför fönstren i bilen. Se till att området är ren och torkas av med tvättsprit. Låt alkoholen torka.
2

Rulla ut en sektion av kritstreck material från kritstreck satsen. Se till att den är tillräckligt lång för att nå från framsidan av bilen bakom. Peel några inches av papperet backade bort i slutet av kritstreck och placera den mot den bakre delen av bilen så att det fastnar. Dra försiktigt stöd från resten av remsan som du gå till framsidan av bilen. Fastnar inte på randen till bilen. Addera 3

Face den bakre delen av bilen och plocka upp kritstreck så att endast den bakre delen är rörande. Försiktigt ögat kritstreck som du långsamt placera den på bilen. När kritstreck är i rätt läge, utöva tryck på det med fingrarna för att säkra den. Gör detta för längden av kritstreck.
4

Skala tydligt skyddande ytskikt av kritstreck. Använd en värmepistol för att ställa in kritstreck. Passera värme över kritstreck i några sekunder, hålla värmepistol rör sig så remsan inte blir för varmt. Upprepa dessa steg på den andra sidan av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87119.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.