Hur Wire Raybestos 7619035 Elektriska Controls Släpvagnsbromsventil

bilens Raybestos elbroms Controller kommer att meddela hur mycket bromskraft som skall tillämpas på trailern. Det åstadkommer detta genom att övervaka bilens byta bromspedal och input från en rörelsesensor för att avgöra hur snabbt bilen bromsar. Den beräknar då mängden bromsning behövs på trailern för att bistå fordonet. Regler för släpfordonsbromsar varierar över hela landet, se avsnittet Resurs för information som är relevant för de områden där du kommer att resa med trailern. Saker du behöver
Brake controller
Kabelsats
Butt kontakter
Scotch lås kontakter
eltejp
Tänger
Wire strippor
Drill
Skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

Hitta en plats på instrumentbrädan i din bil som är inom räckhåll för föraren, vilket borde vara en enkel plats varifrån att dra kablar till förarens fot väl - en bra plats är under ratten, något till höger
2

Håll fästet i denna plats och fäst den, med borrmaskin och två skruvar.. Placera broms kontrollenhet mellan armarna på fästet, fäst det med de två sidoskruvarna.
3

Kör den röda sladden till bromspedalen brytaren placerad bakom bromspedalen. Fäst denna tråd till switchens ledningar, med ett kontaktdon scotch lås. Placera en tråd i varje spår och stänga grinden.
4

Kör den blå tråden till baksidan av bilen och koppla den till den blå kabeln på bilens släp kabelhärvan, med en butt-kontakt. Placera en strippad tråd i varje ände och komprimera med tång. Wrap detta sammanhang i eltejp för att ge ytterligare skydd.
5

Sök innanför förarens fotutrymmet för gummigenomföringen som ger tillträde till motorrummet. Skär ett litet hål i mitten, med en mattkniv.
6

Skjut de svarta och vita ledningarna genom detta hål och in i motorrummet. Guide ledningarna längs fordonets kropp till batteriet. Tillbaka terminalerna utanför batteriet och montera tillbaka kabeln till den positiva polen och den vita ledningen till den negativa polen. Dra åt bultarna terminala tillbaka ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87026.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.