Hur man gör min Exhaust Flame

Bil entusiaster älskar att visa upp sina åkattraktioner, men dra önskad uppmärksamhet till din bil kan bli dyrt. Så hur ljus du upp på gatorna utan torching din budget? Överväga att göra en billig eldkastare för ditt avgassystem. Det kräver inte en jetmotor som i Batmobile att skjuta lågor från baksidan av din lurade ut bil eller lastbil. Du kan skapa samma effekt för mindre än priset på den nya CD du har funderat på att köpa. Saker du behöver
Isolerad elektrisk tråd (automotive grade) katalog Elektriska anslutningsdon
borrmaskin med lite
Växla eller tryckknapp
Visa fler instruktioner
1

Inspektera ditt fordon för eventuella gasläckor innan början. Borra ett litet hål i avgasröret ungefär 4 till 6 inches från den bakre delen av röret. Detta hål bör vara stor nog att rymma den gängade änden av tändstift.
2

Skruva tändstiftet i hålet. Avlägsna spetsen från den gängade axeln och säkert fästa vajern sedan ersätta spetsen.
3

Kör trådens längd längs underredet och fäst änden på ena sidan av den /strömbrytare. Den typ av switch du använder är upp till dig: det kan vara en vippa eller tryckknapp. Switchen behöver två anslutningspunkter och kommer att användas för att styra eldkastare. Säkert montera kabeln på underredet så att det inte kommer att fastna i rörliga delar.
4

Bifoga en isolerad tråd till den andra sidan av brytaren. Kör tråden genom brandväggen och fäst till den positiva batteripolen.
5

Montera på /av-knapp på instrumentbrädan eller mittkonsolen. Du kan behöva borra ett hål i instrumentpanelen eller konsolen för att montera brytare.
6

Dra runt motorn och använd omkopplaren för att aktivera eldkastare. Denna ansökan är inte avsedd för och inte heller kommer det att resultera i en konstant låga. Bränsleångor och eleffekt tillåter endast för korta skurar av cirka 10 till 20 sekunder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83697.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.