Tips om Målning bilinredningar

Måla insidan av din bil kan hjälpa till att göra en blek och tråkig interiör ser ut som ny. Måleriet är också ett bra sätt att ändra färgen på bilens interiör för att matcha den nya anpassade lack på utsidan. Du kan också måla insidan för att ändra färg till en du gillar bättre än beståndet färg. Prepping Surface

Täck insidan av din bil med ett gammalt lakan eller något annat material så att färgen inte komma på sätena eller andra områden som inte är målade. Placera maskering papper och tejp på vindrutan och över eventuella kontroller eller elektronisk utrustning.

Använd ett rengöringsmedel, såsom SEM Vinyl Prep, för att rengöra instrumentbrädan och andra områden som ska målas. Denna typ av renare remsor alla gamla skyddsmedel och städare bort av instrumentbrädan. Använd en grå instegsskydd pad att skrubba renare i instrumentpanelen. Skölj streck med vatten för att se om vatten pärlor upp. Använd rengöringsmedel och slitskydd pad på alla delar som skall målas tills vattnet inte längre pärlar bort från ytan. Detta innebär att området inte längre är belagda med skyddande och kommer att hålla måla mycket bättre än en belagd yta. Torka ytan med en handduk eller sämskskinn och torka av den med en klibbduk för att avlägsna dammpartiklar. Addera Måla Inredning


Se all maskeringstejp och papper är på plats. Om någon av tejp eller papper blir blöt, ta bort och ersätta den med nya material. Använd färg som är speciellt framtagen för läder och vinyl ytor, såsom SEM färgskikt, som är tillgänglig i en spray kan och är lätt att använda. Spraya totalt två lager färg på ytan, men varje pälsen tunn. Flera tunna lager är mycket bättre än en tjock päls. Tjocka rockar orsaka att färgen att köra och täcka ytan ojämnt. Tunna lager ger bättre visning av täckningsområdet och gör att du kan gå heaver eller ljus på nästa skikt inom specifika områden.
Efter Paint

När färgen har torkat i ett par timmar, gäller två lager klarlack måla för att skydda basen färg. Detta hjälper till att hålla färgen från sprickbildning, flagning eller bli bleka. Spraya klarlack måla på samma sätt som basfärg, med tunna lager för jämn täckning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83239.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.